• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Aasa laina 2018

Helpotusta rahapulaan Aasalta!

Helpotusta rahapulaan Aasalta!

Ikinä ei voi tietää mitä elämässä seuraavaksi tapahtuu, ja joskus eteen voi tulla yllättäviäkin tapahtumia ja rahareikiä. Näinä hetkinä lainan hakemin saattaa tulla kysymykseen. Internetissä on tarjolla monia erilaisia lainoja tarjoavia palveluita. Näistä yksi on Aasa.fi, joka saattaa olla monelle vielä melko tuntematon, mutta tutustumisen arvoinen yritys.

Mikä on Aasa?

Aasa on Helsinkiläinen rahoitusyhtiö, joka myöntää kotitalouksille keskisuuria vakuudettomia kulutusluottoja. Aasalta voit hakea 2000-5000 euron suuruista lainaa joustavilla maksuehdoilla. Aasa noudattaa toiminnassaan ja luotonannossaan vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä, sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia, joten lainan ottaminen Aasalta on sinulle turvallista.

Kuka voi hakea lainaa Aasalta?

Hakeaksesi lainaa Aasalta tulee sinun olla vähintään 20 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla myös säännölliset työ- tai eläketulot, mutta työsuhteesi voi olla myös määräaikainen. Vakuutta tai takaajia sinulta ei vaadita.

Miten haen lainaa Aasalta?

Löydät Aasa.fi -sivustolta lainahakemuksen, joka sinun tulee täyttää. Kun Aasa on hyväksynyt jättämäsi lainahakemuksesi, saat nähtäväksesi lainasopimuksen ja sopimusehdot, jotka sinun tulee allekirjoittaa. Tutustu sopimusehtoihin huolella ja kaikessa rauhassa. Kun olet palauttanut allekirjoitetun sopimuksen, maksaa Aasa rahat suoraan tilillesi.

Kuinka paljon lainan ottaminen Aasalta tulisi minulle kustantamaan?

Aasa -lainan kiinteä korko on 24,9 prosenttia. Lainan järjestelypalkkio on 399 euroa. Tilinhoidosta veloitetaan 18 euroa kuukaudessa. Lainan ennenaikainen takaisinmaksu on ilmaista. Mikäli unohdat maksaa laskun ajallaan, maksumuistutus sähköpostitse ja tekstiviestillä on ilmaista. Sen sijaan postitse lähetetystä maksumuistutuksesta Aasa perii 5 euroa. Ylimääräisistä korko- tai saldotodistuksista peritään 20 euroa kappaleelta. Lainan kirjallinen irtisanominen maksaa vähintään 24 euroa. Esimerkiksi 5000 euron kertaluotolle on Aasa.fi -sivustolla laskettu seuraavanlainen hinta: Luoton kokonaismäärä: 5000€ Luottosopimuksen kesto: 24 kuukautta Nimelliskorko: 24,90% Todellinen vuosikorko: 46,82% Luoton muut kustannukset: Järjestelypalkkio 399€, Tilinhoitomaksu 18€/kk Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä: 7130,97€ Maksuerän määrä: 208,33€ x 24 Aasa.fi -sivustolta löytyy helppokäyttöinen laskuri, jonka avulla voit laskea viitteellisen lainanlyhennysmäärän haluamallesi lainasummalle. Oman lainasi tarkat kulut ja todellisen vuosikoron näet kuitenkin ennen sopimuksen allekirjoittamista toimitettavista ennakkotiedoista.
Minkälaiset peruutusehdot Aasa -lainalla on?

Minkälaiset peruutusehdot Aasa -lainalla on?

Kuluttajansuojalain perusteella kuluttajalla on oikeus perua etämyynnin kautta tehty lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaan tulee kuitenkin maksaa luotonantajalle korvauksena lainan todellisen vuosikoron mukainen korko ajalta, jona laina on ollut kuluttajan käytössä. Palkkiomaksuja, kuten tilinhoitomaksua tai järjestelypalkkiota, ei kuluttajalta kuitenkaan saa periä. Aasa Oy myöntää kuluttajalle perumisoikeuden kuitenkin 18 vuorokauden ajalle. Lainan peruminen on helppoa, sillä Aasalle riittää, kun ilmoitat asiakaspalveluun joko postitse tai sähköpostitse halustasi peruuttaa lainan, sekä sen, minä päivänä aiot lainan palauttaa.

Kiinnostuitko Aasa -lainasta?

Lisätietoja Aasan lainasta löydät helppokäyttöiseltä ja selkeältä nettisivulta Aasa.fi.