• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Credit24 lainaa 2018

Mikä on Credit24?

Mikä on Credit24?

Credit24 on lainapalvelu, joka myöntää netin kautta lainoja jatkuvalla joustolimiitillä. Credit24 toimii Suomessa ja Baltian maissa. Credit24:n asiakastyytyväisyys on huimat 99,8 prosenttia!

Kuka voi hakea Credit24 -joustoluottoa?

Credit24 -joustoluottoa voi hakea jokainen Suomessa vakituisesti asuva, 19 vuotta täyttänyt henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Hakeaksesi lainaa Credit24.fi -sivustolta tulee sinulla myös olla voimassaoleva matkapuhelinliittymä, sekä nettipankkitunnukset.

Mikä on Credit24 -joustoluotto?

Credit24 -joustoluotto on 50-3000 euron suuruinen, joustava laina, jota voit lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen nostaa tilillesi juuri sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset. Credit24:n joustoluotto on markkinoiden edullisin nettiluotto. Joustoluotto on edullinen vaihtoehto kulutusluotolle, sekä myös edullinen luotto pankkilainaan verrattuna. Valittavanasi on eri suuruiset ja erilaisilla takaisinmaksuajoilla varustetut Basic, Bronze, Silver, Gold ja Platinum joustoluotot, jotta löydät omiin tarpeisiisi juuri sopivan lainan.

Kuinka paljon Credit24 -joustolaina tulisi minulle maksamaan?

Kuinka paljon Credit24 -joustolaina tulisi minulle maksamaan?

Joustolaina on 50-3000 euron suuruinen summa, jonka kulut määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon lainaa päätät nostaa. Luoton hakeminen on täysin ilmaista. Joustolainan vuotuinen nimelliskorko on 41,16 prosenttia, ja kuluttajainsuojalain mukainen luoton todellinen vuosikorko on 1500 euron keskimääräiselle luotolle 12 kuukauden maksuajalla laskettuna 49,89 prosenttia. Jokaisesta nostosta veloitetaan 6,95 prosentin suuruinen nostopalkkio. Tilinhoitomaksuja joustoluotosta ei peritä. Mikäli et tee nostoja tai saldosi on nolla, ei joustolimiittisopimuksesta muodostu sinulle mitään kuluja. Kulut muodostuvat siis vain silloin, kun sinulla on luottorajassasi avoinna olevaa saldoa.

Voit päättää itse, haluatko säästää kuluissa ja maksaa kaiken takaisin kerralla, lyhentää luottoasi 24 kuukauden maksuerissä, vai jotain siltä väliltä.

Kuka voi hakea Credit24 -joustoluottoa?

Hakeaksesi Credit24 -joustoluottoa tulee sinun olla 19 vuotta täyttänyt, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa. Lainaa hakeaksesi sinulla tulee lisäksi olla voimassaoleva matkapuhelinliittymä, sekä internetpankkitunnukset.

Miten Credit24 -joustoluottoa haetaan?

Miten Credit24 -joustoluottoa haetaan?

Voit hakea joustoluottoa näppärästi Credit24.fi -sivuston kautta. Sinun tulee kirjautua palveluun nettipankkitunnuksillasi. Tunnistautuminen on mahdollista Nordean, Osuuspankin, Sampo Pankin, Aktian, S-pankin, Tapiolapankin, sekä Handelsbankin kautta. Tunnistautumisen onnistuttua tulee sinun täyttää tietosi Credit24 -palveluun. Pidä huolta, että syötät matkapuhelinnumerosi oikein, sillä tarkistettuaan tietosi Credit24 lähettää matkapuhelimeesi turvakoodin, joka sinun tulee syöttää sille varattuun kenttään. Hakemukseen sinun tulee täyttää myös muunmuassa sähköpostiosoitteesi.

Seuraavaksi voit vertailla eri suuruisia lainoja ja niiden lainaehtoja. Valittuasi sinun tilanteeseesi sopivan joustolimiitin, tulee sinun hyväksyä palvelun käyttöehdot. Lue ehdot läpi huolellisesti.

Hyväksyttyäsi lainaehdot, Credit24 antaa sinulle alustavan lainapäätöksen. Joissakin tapauksissa Credit24 saattaa joutua pyytämään sinua lähettämään tarvittavat liitteet ennen lainapäätöksen myöntämistä.

Keskimääräinen rahansiirtoaika pankkitileille on noin 15 minuuttia, mikäli haet luottoa kello 8-22 välisenä aikana. Credit24.fi -sivustolla voit toki laittaa lainahakemuksen tulemaan vaikka keskellä yötä.

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen voit nostaa lainaa myös kätevän Credit24 -mobiilisovelluksen avulla. Mobiilipalvelussa voit myös tarkastella lasku-, asiakas- ja saldotietojasi, sekä ottaa käyttöön lisäpalveluita.

Kiinnostuitko Credit24 -joustoluotosta?

Lisätietoa löydät osoitteesta credit24.fi.