• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Etua 2018

Mikä on Etua.fi?

Mikä on Etua.fi?

Etua.fi on täysin ilmainen lainapalvelu, joka välittää luottoja useilta luotontarjoajilta. Sinun tarvitsee siis täyttää vain yksi lainahakemus, jonka perusteella palvelun yhteistyökumppanit (Aktia, Danske Bank, Lähitapiola, Aasa, Euroloan, Cash Buddy, Halino, Collector, Lainaamo, Bigbank, Credit24, Avida Finans, Ostosraha.fi, sekä Nordax Bank) voivat tehdä sinulle lainatarjouksen. Etua.fi siis säästää sinulta rutkasti aikaa, kun voit hoitaa kaikki lainan hakemiseen liittyvät paperityöt samalla kertaa. Käyttämällä Etua.fi:n palveluita on sinun myös helppo vertailla erilaisia lainoja ja lainanmyöntäjiä keskenään, ja näin löydät varmasti ja nopeasti parhaiten sinulle sopivan ja edullisimman luottovaihtoehdon. Etua -palvelulta voit hakea kulutusluottoa, mutta myös asuntolainaa, vakuutuksia tai yhdistelmälainaa. Yhden hakemuksen perusteella sinulle voidaan myöntää useitakin lainoja. Etua.fi on Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita tarjoava yritys, joka on toiminut verkossa jo vuodesta 2008 lähtien.

Kuka voi hakea Etua.fi -palvelun tarjoamaa kulutusluottoa?

1000 – 30 000 euron suuruista kulutusluottoa voi hakea Suomessa asuva, vähintään 20-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää, ja joka tienaa vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja. Vakuuksia tai takaajia lainan hakija ei tarvitse.

Minkä hintainen on Etua -kulutusluotto?

Etua –palvelun kautta haettavien kulutusluottojen korot perustuvat lainantarjoajien hinnoitteluihin. Korot vaihtelevat lainan määrän ja maksuajan mukaan. Käyttämällä Etua.fi –sivustolta löytyvää lainalaskuria, voit laskea haluamasi summan takaisinmaksuerät haluamallesi lyhennysajalle. Todelliset, täsmälliset luvut näet kuitenkin vasta lainatarjouksesta. Kuukausikustannukset vaihtelevat, mutta yleensä kulutusluotoissa maksetaan kuukausierää, joka muodostuu korosta, lyhennyksestä ja tilinhoitomaksusta. Laina-aika riippuu lainan suuruudesta. 1000 – 3000 euron lainalle takaisinmaksuaika on 1 – 5 vuotta, 3000 – 10 000 euron suuruiselle lainalle takaisinmaksuaika on 1 – 8 vuotta, ja 10 000 – 35 000 euron lainalle takaisinmaksuaika voi olla jopa 12 vuotta. On tärkeää, että tarkistat huolellisesti lainan tiedot, lainan koron ja muut kustannukset, ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen.

Miten Etua - yhdistelmälaina toimii?

Miten Etua – yhdistelmälaina toimii?

Etua.fi tarjoaa yhdistelmälainaa, jonka avulla voit yhdistää nykyiset pienemmät lainasi yhdeksi, jopa 35 000 euron suuruiseksi lainaksi. Näin voit pienentää kuukausimenojasi ja lainanhoitokustannuksia.

Mitä jos yritykseni haluaisi hakea lainaa Etua.fi:stä?

Etua.fi –palvelusta lainaa voivat hakea yksityisten henkilöiden lisäksi myös yritykset. Lainaa voidaan myöntää niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja myös vastikään toimintansa aloittaneille yrityksille. Lainan takaajana tulee kuitenkin olla aina ainakin yksi yrityksen vastuuhenkilö. Yrityksille lainaa voidaan myöntää 2000 – 5000 euroa 6 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä kaiken tarvittavan Etua.fi -nettisivuilla ympäri vuorokauden. Lainahakemuksen jättämiseksi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Useimmiten lainantarjoajat pyytävät sinua myös lähettämään kopiot henkilö- ja palkkatodistuksestasi sekä joskus myös kopiot esitäytetyn veroilmoituksen verotuspäätös- ja erittelyosista. Lainatarjoukset tulevat suoraan sähköpostiisi.