• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Euroloan 2018

Mikä on Euroloan?

Mikä on Euroloan?

Euroloan on yksityishenkilöille suunnattu netissä toimiva lainapalvelu, joka myöntää 100 – 5000 euron suuruisia lainoja. Euroloan on ollut toiminnasta vuodesta 2007 lähtien, ja sillä on yli 80 000 tyytyväistä asiakasta.

Mikä on Euroloan -luotto?

Voit hakea Euroloanilta luottoa sadasta viiteentuhanteen euroon saakka. Euroloan tarjoaa tilipohjaisen luottopalvelun, jota voit alkaa käyttämään toisen noston yhteydessä. Luoton voit räätälöidä juuri sinun luottotarpeisiisi sopivaksi. Luottotili toimii kuten sähköinen luottokortti, joka on aina käytettävissäsi. Lainapäätöksen saatuasi voit nostaa lainaa joustavasti juuri sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset, vuorokauden jokaisena tuntina. Euroloanin avulla voit maksaa myös laskuja suoraan netissä nopeasti ja helposti.

Kuka voi hakea Euroloan - luottoa?

Kuka voi hakea Euroloan -luottoa?

Euroloan -luottotili voidaan avata 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jolla on myös vakituinen osoite Suomessa. Saadaksesi Euroloan -luoton sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset myös henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen palvelua käyttääksesi.

Miten Euroloan -luottoa haetaan?

Euroloa -luottoa haetaan aina sähköisesti euroloan.fi -sivuston kautta. Kirjaudut palveluun nettipankkitunnuksillasi, ja onnistuneen tunnistautumisen jälkeen voit saada lainapäätöksen melkein välittömästi. Tutustu tarkasti lainaehtoihin ennen lainapäätöksen hyväksymistä. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen voit nostaa Euroloan -luottoa euroloan.fi -sivuston kautta tai tekstiviestitse.

Kuinka nopeasti voin saada rahat tililleni?

Kuinka nopeasti voin saada rahat tililleni?

Uutena asiakkaana voit tehdä ensimmäisen nostosi klo 7-23 välisenä aikana.

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen ja tehtyäsi ensimmäisen noston voit nostaa rahaa tilillesi vuorokauden jokaisena tuntina silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin tileille rahat on mahdollista saada välittömästi hetinosto-omaisuutta käyttäen. Aktian tileille rahat siirtyvät keskimäärin noin puolen tunnin viiveellä, ja raha liikkuu vain klo 8-18.30 välisenä aikana. Muina aikoina maksut odottavat seuraavaa pankkipäivää. Muita, kuin edellämainittuja pankkeja käyttäessäsi nostettu summa on tililläsi viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Kuinka paljon Euroloan -luotto tulisi minulle maksamaan?

Luoton hakeminen ja luottotilin avaaminen ovat maksuttomia palveluita, eli maksat pelkästään käytetytä luotosta. Luoton kulut määräytyvät käyttämäsi summan perusteella. Tällä hetkellä Euroloan.fi -sivustolla on tarjous, joka on voimassa vain uusille asiakkaille. Tarjouksen perusteella lainan takaisinmaksu tapahtuu joustavasti kiinteällä kuukausittaisella takaisinmaksuerällä 12 tai 24 kuukauden aikana. Lainasumman korko on tarjouksen perusteella 8 prosenttia, ja sen todellinen vuosikorko on alkaen 10,4 prosenttia.

Miksi valita Euroloan?

Miksi valita Euroloan?

Edullisen Euroloan -luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, eikä takaajia tai vakuuksia vaadita. Voit hakea luottoa joustavasti kellon ympäri ja saat rahat tilillesi nopeasti. Euroloan tuntee myös vastuunsa, sillä se on sitoutunut ilmastokampanjansa myötä vähentämään CO2 -päästöjä ja korjaamaan puiden istutuksella metsäkadon aiheuttamaa ilmastonmuutosta yhteistyössä Carbonfun.org -järjestön kanssa. Tämän lisäksi Euroloan tukee Baltic Sea Action Groupia, joka tekee työtä Itämeren rehevöitymisen estämiseksi sekä merenkulun turvallisuuden parantamiseksi.

Kiinnostuitko Euroloan -luotosta?

Lisätietoja löydät euroloan.fi -sivustolta.