• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Everyday 2018

Everyday - joustoluotto

Everyday – joustoluotto

Auton pakoputki tippuu tielle, olohuoneen patteri vuotaa, tai lomalle on nyt vaan pakko päästä. Yllättävää rahanmenoa tulee eteemme aina silloin, kun sitä vähiten odotamme. Siksi voikin olla hyvä idea hakea joustoluottoa, jotta voit nostaa rahaa tilillesi juuri silloin kun sitä eniten tarvitset! Netissä on tarjolla monia erilaisia joustoluottoja tarjoavia palveluita, joista sinulle sopiva vaihtoehto voisi olla esimerkiksi Everyday.fi.

Mikä on Everyday.fi?

Everyday.fi on palvelu, joka tarjoaa maksimissaan 2000 euron joustoluottoa ilman kiinteää vuosimaksua tai muita piilokuluja. Luottoa voi hakea kätevästi nettipalvelun kautta. Voit itse päättää, nostatko koko sinulle myönnetyn luottosumman yhdellä kertaa tilillesi, vai nostako ensin pienemmän erän, ja sitten tarpeen vaatiessa lisää. Korkoa maksat vain tilillesi nostamastasi erästä. Everyday –luottoa voit käyttää myös internetostosten maksamiseen.

Kuka voi hakea Everyday – joustoluottoa?

Kuka voi hakea Everyday – joustoluottoa?

Everyday joustoluottoa käteisnosto-ominaisuudella voi hakea 21-75 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Luottoa ilman käteisnosto-ominaisuutta voivat hakea 18-75 vuotiaat. Käyttääksesi Everyday.fi:n OPR-online –palvelua, jonka kautta joustoluotto haetaan, tarvitset suomalaisen pankkitilin, sekä voimassaolevat pankkitunnukset. Tarvitset myös suomalaisen puhelinliittymän. Luottotietojesi tulee olla kunnossa, mutta takaajia tai vakuuksia et Everyday -joustoluottoa hakiessasi tarvitse.

Miten joustoluottoa haetaan?

Lainan hakeminen everyday.fi -nettisivulla on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, ja lainapäätöksen saat jo 15 minuutin sisällä. Lainapäätöksen saatuasi voit nostaa haluamasi summan tilillesi verkkopalvelun tai tekstiviestin välityksellä. Nostettava summa on valittavissa yhden euron tarkkuudella 20-2000 euron väliltä käytettävän luottorajasi puitteissa. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan joka päivä klo 8-20 välisenä aikana. Kun maksu on tehty, asikas saa asiasta ilmoituksen tekstiviestillä.

Kuinka paljon joustoluotosta kertyy kuluja?

Kuinka paljon joustoluotosta kertyy kuluja?

Everyday –luottosopimuksen tekeminen on ilmaista, ja maksat ainoastaan joustoluottosi kuluista. Näin ollen se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi luottokortille tai kulutusluotolle. Everydayn myöntämään joustolainaan ei siis sisälly vuosi- eikä kuukausimaksuja, eikä muita piilokuluja. Jokaisesta nostettavasta summasta peritään 15 prosentin nostoprovisio. Mikäli maksat luoton kokonaisuudessaan pois eräpäivään mennessä on nostoprovisio ainoa luotosta perittävä kulu. Jos maksat laskusi erissä, lasketaan minimilyhennyksen jälkeen jäljelle jäävälle saldolle viiden prosentin kuukausikorko, joka lisätään seuraavan kuun laskuun. Minimilyhennys on puolet laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20 euroa. Everyday tarjoaa lainoilleen keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Everyday.fi –sivustolta löytyvällä laskurilla voit laskea helposti hinnan haluamallesi lainasummalle. Täsmällisen hinnan hakemallesi lainalle näet kuitenkin saamastasi lainatarjouksesta.

Mikä on Everyday – verkkomaksu?

Mikä on Everyday – verkkomaksu?

Everydayn lasku- ja osamaksupalvelu on täysin riskitön tapa tehdä ostoksia internetissä, ja se toimii yli 6000 verkkokaupassa. Everydayn avulla voit maksaa ostoksesi laskulla kertasuorituksena täysin kuluitta, tai osamaksuna luotolla. Everyday on myös kauppiaan kannalta hyvä verkkomaksuratkaisu, sillä se on helppo asentaa ja ottaa käyttöön, ja se on myös kauppiaalle täysin ilmainen.