• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Fellow Finance lainaa 2018

Mikä on Fellow Finance?

Mikä on Fellow Finance?

Fellow Finance on vuonna 2013 perustettu vertaislainapalvelu, joka myöntää 500-10 000 euron suuruisia lainoja yksityishenkilöille. Vertaislainapalvelulla tarkoitetaan sitä, että yksityishenkilöt ja sijoittajat voivat palvelun välityksellä lainata rahaa lainanhakijoille. Fellow Finance toimii siis lainan välittäjänä. Fellow Finance on täysin suomalainen yritys, joka tarjoaa Pohjoismaiden edistyksellisimmän verkkokaupan rahalle, josta lainanhakijan on helppo löytää tarpeisiinsa sopiva, edullinen laina, ja josta sijoittaja voi saada kilpailukykyistä korkotuottoa myöntämälleen lainalle.

Fellow Finance -tiimiltä löytyy kokemusta säästämis-, sijoitus-, rahoitus- ja saatavienhallintapalveluiden kehittämisestä ja toteuttamisesta jo viidentoista vuoden ajalta niin Suomessa kuin muissakin Euroopan maissa. Siksikin Fellow Finance voi olla hyvin varteenotettava vaihtoehto, kun etsit lainanmyöntäjää tai sijoituskohdetta.

Kuka voi hakea lainaa Fellow Financelta?

Fellow Financen välittämää lainaa voi hakea vakituisesti Suomessa asuva, 20-75 -vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Lainan hakijalla ei saa olla maksuhäirimerkintöjä. Fellow Finance tekee myös lainanhakijasta luottokelpoisuusarvion, jonka perusteella hänen tulee kyetä lainan takaisinmaksamiseen.

Miten voin hakea lainaa Fellow Financelta?

Lainan hakeminen onnistuu helposti fellowfinance.fi -nettisivujen kautta. Sinun tulee kirjautua sivustolle nettipankkitunnuksillasi. Hakemusta jättäessäsi sinun tulee yleensä toimittaa myös joitakin liitteitä, kuten esimerkiksi palkkakuittisi. Jos hakemallesi lainalle löytyy samantien lainanantajat, maksetaan laina tilillesi välittömästi arkisin aamu kymmenen ja ilta seitsemän välillä. Jos haet lainaa yhteishakijan tai takaajan kanssa, parannat mahdollisuuksiasi saada haettu laina alemmalla korolla ja paremmin ehdoin. Tällöin myös yhteishakijan ja takaajan tulee tunnistautua fellowfinance.fi -sivustolla hakemusta tehtäessä omilla pankkitunnuksillaan.

Kuinka paljon Fellow Financelta haettu laina tulisi minulle maksamaan?

Kuinka paljon Fellow Financelta haettu laina tulisi minulle maksamaan?

Lainan korkoon vaikuttavat useat seikat, kuten lainahakemustietosi, takaisinmaksukykysi, sekä toimittamasi liitetiedot, jotka lainanantaja arvio ennen tarjouksensa jättämistä haluamallaan korolla. Lainaa ilman vakuuksia ja takauksia voi saada keskimäärin 10-25:n prosentin korolla riippuen tietysti lainamäärästä ja -ajasta. Lainakoron lisäksi lainan välittämisestä veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Miten voin maksaa lainan takaisin?

Miten voin maksaa lainan takaisin?

Takaisinmaksuerien suuruus ja takaisinmaksuaika määräytyy tekemäsi sopimuksen perusteella. Saat jokaisesta lainaerästä laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos maksusuorituksesi myöhästyy, lähetetään maksumuistutus myös postitse.

Onko lainan hakeminen Fellow Financelta turvallista?

Onko lainan hakeminen Fellow Financelta turvallista?

Fellow Finance turvaa sekä sinulle että lainanantajille sataprosenttisen anonymiteetin. Henkilötietojasi ei luovuteta lainanantajille, eikä lainanantajien henkilötietoja luovuteta sinulle.

Mitä jos haluankin sijoittaa Fellow Financen kautta?

Mitä jos haluankin sijoittaa Fellow Financen kautta?

Sijoittaminen Fellow Financen kautta on turvallinen ja järkevä vaihtoehto, josta voit saada sijoituksellesi korkeaa, jopa 12,5 prosentin korkotuottoa rajatulla luottotappioriskillä. Voit saada kassavirtaa kuukausittain ja sinulla on jälkimarkkinamahdollisuus. Sinun ei tarvitse maksaa avaus- eikä merkintämaksuja, joten kulut ovat sinulle tasan nolla prosenttia. Sijoituksistasi saat ajantasaiset ja selkeät raportit.

Olitpa sitten kiinnostunut lainan hakemisesta, rahojesi sijoittamisesta, tai vertaislainapalveluista ihan muuten vaan, löydät kaikki tarvittavat tiedot fellowfinance.fi –sivustolta.