• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Ferratum lainaa 2018

Ferratum tarjoaa joustavaa ja korotonta lainaa.

Ferratum tarjoaa joustavaa ja korotonta lainaa.

Totesitko yllättäen olevasi rahapulassa, ja harkitset nyt lainan ottamista, muttet kuitenkaan oikein tiedä minkälainen laina olisi juuri sinun tilanteeseesi sopiva? Jos lainantarpeesi on äkillinen, ja uskot, ettet tule tarvitsemaan heti uutta lainaa, voi pikavippi olla sinulle järkevä vaihtoehto. Jos taas näitä yllättäviä tilanteita on sattunut eteesi viimeaikoina enemmänkin, kannattanee harkita joustoluottoa. Lainapalveluita on internetissä runsaasti. Esimerkiksi Ferratum voisi olla sinulle kätevä vaihtoehto, sillä heillä on tarjolla kahdenlaisia lainoja. Näin sinun on helppo löytää juuri tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi sopiva vaihtoehto.

Mikä on Ferratum?

Ferratum on Suomalainen rahoitusyhtiö, tarjoaa tukea taloudellisista haasteista yli pääsemiseen kahden erilaisen lainapalvelunsa avulla, “Koroton” –pikavipin, sekä “Joustava” –lainan. Suomessa perustettu Ferratum toimii nykyään jo yli kahdessakymmenessä maassa.

Mikä on Koroton – pikavippi?

Ferratumin Koroton –pikavippi on kätevä apu nopeaan rahantarpeeseen. Lainaa voit saada 50-300 euroa, takaisinmaksuaika on 15 päivää. Lainan käsittely on nopeaa, ja voit saada lainan hetkessä tilillesi. Lainalla ei nimensä mukaan ole korkoa, eikä myöskään piilokuluja. Koroton –pikavippi voidaan myöntää vain uusille asiakkaille.

Mikä on Joustava – laina?

Ferratum Joustava – lainaa myönnetään 2000 euroon saakka. Voit nostaa lainaa tilillesi useammassa erässä, joten voit nostaa kerralla juuri sen summan, kuin sillä hetkellä tarvitset. Joustava – laina voidaan myöntää niin uusille kuin jo olemassaolevillekin asiakkaille. Lainasta maksettava nostopalkkio on 12,5 prosenttia, ja kuukausikorko 8,5 prosenttia.

Kuka voi hakea lainaa Ferratumilta?

Kuka voi hakea lainaa Ferratumilta?

Ferratum –l ainaa voivat hakea vähintään 21-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Vakuuksia tai takaajia ei Ferratumin lainoja varten kuitenkaan tarvitse olla. Hakijalla tulee olla sähköpostiosoite, sekä suomalainen puhelinliittymä. Lainat maksetaan pankkitilille, joten henkilökohtainen pankkitili on myös vaatimus.

Miten lainaa haetaan?

Miten lainaa haetaan?

Ferratumin Koroton- ja Joustava –lainoja voi hakea kätevästi ferratum –nettisivujen kautta. Joustava –luottoa on mahdollista hakea myös Ferratumin helppokäyttöisen mobiilisovelluksen kautta, jonka voit näppärästi ladata Ferratumin nettisivuilta. Uusien asiakkaiden tulee kirjautua ferratum –sivuston verkkopalveluun. Kirjautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Myös mobiilivarmenteella tunnistautuminen on mahdollista. Sitten kun olet jo Ferratumin asiakas, voit kirjautua palveluun puhelinnumerosi ja henkilökohtaisen PIN -tunnuksesi avulla. Et voi hakea kahta lainaa samaan aikaan, joten hakeaksesi uutta lainaa tulee vanhan lainan olla kokonaisuudessaan jo maksettu.

Miten laina maksetaan takaisin?

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainan saatuasi sinulle toimitetaan lasku valintasi mukaan joko postitse tai sähköpostilla. Laina tulee maksaa henkilökohtaisella viitenumerolla laskun eräpäivään mennessä. Voit maksaa lainan takaisin joko erissä, tai yhdellä kertaa.

Kiinnostuitko Ferratumin lainoista?

Kiinnostuitko Ferratumin lainoista?

Ferratum –sivuilta löytyy tarkempaa tietoa lainan hakemisesta ja sen ehdoista. Ferratumiin voi olla yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse, mutta näiden lisäksi Ferratum -sivustolta löytyy chat –palvelu, jonka kautta pystyy olemaan kätevästi yhtedessä asiakaspalveluun tarpeen vaatiessa.