• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Folkia 2018

Mikä on Folkia?

Folkia on luotto- ja rahoitusyritys, jonka kautta voit hakea itsellesi helposti Folkian Visa -luottokorttia. Yritys on perustettu vuonna 2006, ja se tarjoaa palvelujaan yksityishenkilöille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, sekä Virossa.

Mikä on Folkian Visa – luottokortti?

Folkian Visa -kortti toimii kuten tavallinen luottokortti, eli voit tehdä sen avulla ostoja aina korttiisi kuuluvaan luottorajaan asti, ja lyhentää laskua erissä myöhemmin. Folkian Visa-kortin käyttö on helppoa ja turvallista. Kortille voit saada 300-2000 euron luottorajan. Kortin luotto on aina käytettävissäsi, joten sinun ei tarvitse hakea erikseen lainaa aina kun sitä tarvitset. Folkian Visa-kortitia voit käyttää monipuolisemmin kuin käteisluottoa. Kortilla voit maksaa kätevästi verkon välityksellä, puhelimitse, henkilökohtaisesti tai postitse. Et voi käyttää korttia tehdäksesi käteisnostoja, mutta voit maksaa sillä kaikkialla, missä visakortti hyväksytään. Visa-kortti onkin kätevä maksuväline, jota voi käyttää lähen jokaisessa maailman kolkassa. Menojasi voit seurata omilla Folkia.fi – sivuilla.

Kuka voi hakea Folkian Visa – luottokorttia?

Hakijan tulee olla 21 vuotta täyttänyt Suomessa vähintään kasi vuotta asunut henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla voimassaoleva matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite, henkilökohtainen pankkitili ja toimivat verkkopankkitunnukset.

Miten Folkian Visa-korttia haetaan?

Folkian Visa – luottokortin hakeminen on erittäin helppoa, sillä voit tehdä hakemuksen Folkian nettisivuilla, jossa sinun tulee tunnistautua nettipankkitunnuksillasi. Syötettyäsi tarvittavat tiedot saat päätöksen luoton myöntämisestä välittömästi. Kortti sekä kortin PIN-koodi toimitetaan turvallisuuden takaamiseksi erillisissä kirjeissä kotiisi noin viikon kuluttua hakemuksen hyväksymisestä. Saatuasi kortin tulee sinun aktivoida kortti osoitteessa folkia.fi. Aktivoituasi kortin voit alkaa käyttää sitä vaikka samantien.

Mitä kuluja Folkian Visa – luottokortista koituisi?

Folkian Visa-kortin hinnoittelu on selkeä, eikä siihen sisälly mitään piilokuluja. Kortin hakeminen on täysin ilmaista. Kortin kuukausimaksu on 2,99 euroa. Voit saada korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Maksuaika on korotonta, kun maksat laskun koko loppusumman yhdellä kertaa eräpäivään mennessä. Visa-kortin osamaksuominaisuutta käyttäen maksat korkoa ainoastaan käyttöpäivästä lähtien luoton maksupäivään saakka, noin 0,63 euroa päivässä käyttämääsi 100 euroa kohti. Käytetylle luottosummalle, jota ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on korko 19 prosenttia. Luoton nimellinen vuosikorko on 233 prosenttia, ja kuluttajainsuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 2000 euron luotolle on 551,84 prosenttia.
Esimerkiksi 500 euron suuruiselle lainalle hintaa tulisi korkoineen ja kuuineen 648,50 euroa olettaen, että laina maksettaisiin takaisin 60 päivän kuluessa.

Miten Folkian Visa – luottokortin laskut maksetaan?

Luotto maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierä on suuruudeltaan kolmekymmentä prosenttia laskutushetken velkasaldosta. Kuukausierä sisältää myös kuukausimaksun, sekä koron maksamattomalle pääomalle. Jos et pystykään maksamaan koko laskua, voit eräpäivän jälkeen olla yhteydessä Folkian asiakaspalveluun. Yhdessä asiakaspalvelun kanssa sinulle voidaan tehdä henkilökohtainen maksusuunnitelma tilannettasi helpottamaan.

Kiinnostuitko Folkian lainapalveluista?

Lisätietoja löydät osoitteesta folkia.fi.