• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainaa 10 000 euroa

lainaa netistä 10000

Lainaa netistä 10000

Tarvitsetko lainaa 10 000 euroa? 10 000 euron laina on melkoisen iso summa, ja yleensä tällaista lainaa lähdetään hakemaan pankista. Pankissa joudut kuitenkin käymään läpi pitkän lainaneuvottelun ja odottamaan päätöstä mahdollisesti päiviä tai viikkoja, puhumattakaan siitä, milloin rahat ovat vihdoinkin tilillä. Nykyään lainan hakemisen voi suorittaa netissä ilman sen kummempia sählinkejä.

10 000 euron laina vaatii moitteettoman hakemuksen, ja mikä auttaa sinua lainan hakemisessa on mahdollinen yhteishakija, jonka tiedot ovat niinikään moitteettomat. Monet yritykset eivät tarjoa näin suurta lainaa suoraan netissä, vaan yleensä netissä tehtävät lainahakemukset rajoittuvat alle 10 000 euron, jolloin suunta jatkuu usein omaan pankkiin. Mutta älä hätäile, sillä voit saada kuin saadakin 10 000 euroa lainaa netistä. Tässä artikkelissa esitellään 4 eri pankkia, jotka tarjoavat lainaa 10 000 euroa

Lainaa 10 000 euroa Big Bankista

Bigbank perustettiin Virossa jo vuonna 1992. Tänä päivänä Bigbank toimii Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Espanjassa Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa.

Suomeen liike avattiin vuonna 2009. Bigbank on erikoistunut kulutusluottoihin, ja on siksi nopeampi, edullisempi ja joustavampi vaihtoehto kuin monet muut pankit ja lainapalvelut.

Pikalainat on yleensä varustettu tuntuvilla koroilla, mutta Bigbankin kaikkien lainojen korko alkaa 8,9 prosentista ylöspäin, ja laina on tilillä nopeasti. Bigbankin sivuilla on esimerkkilaskelma lainasta, ja se kuuluu näin:

Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 134 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 9,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 14,26%. Takaisinmaksettava summa 8 026 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 32,03%. Lainojen minimi-takaisinmaksuaika on 6 kuukautta ja maksimi-takaisinmaksuaika on 120 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Lainaa 10 000 euroa Bank Norwegianista

Bank Norwegian on noussut suureen suosioon pohjoismaalaisten keskuudessa sen helppouden ja halpuuden takia. Bank Norwegianissa voit tehdä hakemuksen netissä ja päätöksen saa muutamassa minuutissa. Heidän kauttaan voi hakea niin pienempää kuin isompaakin lainaa, eikä takaajia tai vakuuksia tarvita.

lainaa 10000

Lainaa 10000

Isompaa lainaa hakiessa kannattaa käyttää yhteishakijaa, jos mahdollista, sillä se parantaa mahdollisuuksiasi saada suurempi laina. Lainan edellytyksenä ovat säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot sekä Suomen kansalaisuus. Sinulla täytyy myös olla Suomessa osoite ja suomalainen puhelinnumero.

Lainaa 10 000 euroa Freedom Rahoitukselta

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä yli 10 pankin kanssa, ja he kilpailuttavat ja vertaavat näiden pankkien lainoja puolestasi. Yhdellä hakemuksella voit siis saada useamman tarjouksen, joista voit sitten valita itsellesi sopivan.

Freedom Rahoitus ei ole lainkaan uusi alallaan, sillä se sai alkunsa Manchesterista vuonna 1983, tavoitteena olla paras alallaan. Pohjoismaissa ensimmäisenä Freedom Rahoituksen kohteena oli Ruotsi, jonne se rantautui vuonna 1999, ja Suomeen pankki saapui niinikään vuonna 2008.

Löydät helposti edullisimman lainan vaihtoehdon kilpailuttamalla lainasi. Oli sinulla sitten unelma, jonka haluat toteuttaa tai jokin muu hankinta mielessä, kannattaa varmistaa, että selviät lainan takaisinmaksusta mahdollisimman edullisesti. Tästä syystä Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainat puolestasi, niin sinun ei tarvitse tehdä sitä turhauttavaa työtä, joka vaatii monen hakemuksen lähettämistä ja tarjouksien odottamista.

Kun olet valinnut itsellesi sopivan lainan, sinun täytyy vain allekirjoittaa se sähköisesti tunnistautumalla pankkitunnuksillasi, ja laina maksetaan tilillesi parin päivän kuluessa. Helppoa kuin heinänteko!

Euroloan

Euroloan tarjoaa edullista lainaa kohtuullisilla koroilla ja kuluilla. He eivät peri kiinteää kuukausimaksua, lainan hakeminen on ilmaista, ja maksat vain siitä summasta, mitä käytät. Euroloan on suosittu palvelu suomalaisten keskuudessa.

Laina haetaan netissä kätevästi ja nopeasti. Täytät vain hakemuksen Euroloanin sivuilla, ja saat lainapäätöksen heti. Ei turhia odotteluja tai pankkiin lähtemistä. Euroloanin hakemukset ovat markkinoiden nopeimpia, täytät sen jopa 5 minuutissa ja päätös odottaa hakemuksen lopussa. He myöntävät edullisia lainoja turvallisessa ympäristössä, ja tämä onkin yksi syy sille, miksi Euroloan on suosittu lainantarjoaja.

10000 euron laina

10000 euron laina

Euroloanin lainat ovat aina takaajattomia ja vakuudettomia. Heidän lainan tarjousprosessinsa on kehitetty Suomessa ja suomalaisille, joten haku on turvallista ja helppoa. Euroloan ei myöskään pyydä sinua lähettämään erillisiä liitteitä, kuten monet pankit tekevät, vaan haku hoituu pelkällä tietojen antamisella ja luottotietojen tarkistuksella. Monet pankit käyttävät Instantor -palvelua, joka tarkistaa tilille tulevat tulosi automaattisesti pankin sisäänkirjauksella.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Yhteenveto
Lainaa 10 000 euroa
Artikkelin nimi
Lainaa 10 000 euroa
Kuvaus
Tarvitsetko lainaa 10 000 euroa? 10 000 euron laina on melkoisen iso summa, ja yleensä tällaista lainaa lähdetään hakemaan pankista.
Kirjailija