• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainaa 3000 euroa

lainaa 3000

Lainaa 3000

Kaikki meistä tarvitsevat silloin tällöin apua – oli sitten kyse rahasta tai jostain muusta. Tänä päivänä lainaa on helppo hakea netistä, eikä pankkiin tarvitse lähteä allekirjoittamaan papereita. Mutta miten sen oikean lainan sitten valitsee? Eri lainantarjoajia on kasoittain, ja jokaisella on erilaiset lainaehdot ja takaisinmaksuun vaadittavat ehdot. Tässä artikkelissa käsittelemme ja vertaamme lainantarjoajia, jotka tarjoavat 3000 euroa lainaa.

Euroloan

Euroloan on suuri ja tunnettu yritys lainanantajana. Lainanhakemuksen tekeminen on helppoa, ja päätöksen saa heti. Euroloan sanoo myös, etteivät he edes vaadi liitteiden toimittamista jälkikateen, mikä on melkoisen poikkeuksellista. Suurin osa lainantarjoajista vaativat liitteita, kuten palkkakuitteja tai verotuspäätöksiä.

3000 euroa lainaa Euroloanilta voi saada joko luottotilinä tai kulutusluottona. Luottotili on kuin luottokortti: käytät saamastasi luottorajasta sen verran kuin haluat, ja maksat takaisin osissa. Luottotilin sopimus on avoinna siihen saakka, kun se suljetaan asiakkaan toimesta. Kulutusluotto on kuin tavallinen laina, jonka hakisit pankista: haet tiettyä lainasummaa, saat sen tilillesi ja maksat takaisin osissa. Lainasopimus päättyy, kun laina on maksettu.

3000 euroa lainaa kustantaa Euroloanilta 125,37 euroa yhden vuoden laina-ajalla ja 4,99 % korolla. Euroloan on saanut todella hyvat arvostelut halpuudestaan, nopeudestaan ja helppoudestaan.

Saldo.com

Saldo.com on hieman vahemman tunnettu, mutta kuitenkin suomalainen, lainantarjoaja. Se perustettiin jo vuonna 2006 ja se on palvellut yli puolta miljoonaa suomalaista arjen raha-asioissa. Saldo.com tarjoaa kulutus- seka joustoluottoja, mutta 3000 euron laina heltiää vain kulutusluotolla.

Saldo.com tarjoaa kulutusluoton 12-80 kuukauden laina-ajalla, ja pienellä kuukausierällä (alkaen 49 euroa). Takaisinmaksu on helposti tasaerissä. Lainapäätös on välitön ja todellinen vuosikorko on 12 %.

Risicum.fi

3000e laina

3000e laina

Risicum.fi on yksi Suomen vanhimmista lainan tarjoajista. Risicum perustettiin jo vuonna 2005, ja se on palvellut uskollisesti asiakkaitaan siitä lähtien. Risicum mainostaa toimintansa olevan läpinäkyvää ja lainan hakemisen helppoa ja vaivatonta.

Risicum tarjoaa jousto- ja kertalainoja. Jos 3000 euroa on lainan tarve, ei kertalainalla kuitenkaan selviä, sillä kertalainan katto on 1000 euroa. Joustolainaa tarjoava Risicum antaa mahdollisuuden jopa 5000 euron lainaan, joten 3000 euroa lähtee taskuun tällä vaihtoehdolla. Joustolaina toimii kuin luottokortti: käytä, mitä tarvitset, ja maksa takaisin, mitä käytit. Risicumin todellinen vuosikorko on kuitenkin paljon korkeampi, kuin monilla muilla lainojen tarjoajilla, nimittäin korko on huimat 29-39 %. Nostopalkkio on 12,5 % ja he perivät myös laskutuslisän.

Omalaina.fi

Omalaina.fi on 100 % suomalainen lainapalvelu, jolla on jo yli 300 000 asiakasta. Tama lainantarjoaja kilpailuttaa lainoja puolestasi. Kun olet laittanut lainahakemuksen sisaan, Omalaina.fi hakee sinulla kaikilta yhteistyöpankeiltaan lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivan.

Omalaina.fi tarjoaa lainaa aina 50 000 euroon asti, joten 3000 euroa lainaa on helppo kilpailuttaa eri pankkien kesken. Omalainan nettisivusto on yksinkertainen ja lainan haku simppeliä. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että lainan kilpailuttamisen jälkeen kannattaa tutkia vuosikorot huolella. Rahat saa kuitenkin tilille parhaimmillaan samana päivänä!

Svea Direct Ekonomi

Svea on ruotsalainen lainantarjoaja, joka toimii myös Suomessa. Svea on tunnettu ja luotettu lainantarjoaja, mutta heidän vuosikorkonsa ovat melkoisen suuret. Svea tarjoaa asiakkailleen Direkt ja Privat-lainoja.

Direkt -laina on 2000-20 000 euroa ja laina-aika on 2-12 vuotta. Lainan korko on 8,96 % ja lyhennysväli on kuukausittain. Yhteisvastuullinen hakija tarvitaan aina, jos haet yli 10 000 euroa lainaa, joten 3000 euroa irtoaa itsekseen. Privat -laina on 2000-10 000 euroa ja laina-aika tähänkin 2-12 vuotta. Lainan korko on melko suuri, nimittäin 23,96 %.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka toimii myös Suomessa. Tämän pankin kautta voit saada luottokortin, kulutusluoton ilman vakuuksia jopa 50 000 euroon asti sekä yhdistää lainojasi.

Lainan hakeminen toimii netissä, eikä liitteitä tarvitse toimittaa. Päätöksen saa saman tien. Bank Norwegian on saanut paljon kiitosta helppoudestaan ja halpuudestaan. Vuonna 2016 se valittiin parhaimmaksi lainantarjoajaksi. Ei huono!

Valitsit lainaksesi sitten minkä tahansa yllä olevista tai muista tarjolla olevista lainoista, katso huolella lainaehdot. Lainaehdot vaihtelevat pankeittain, mutta yleensä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot, suomalainen osoite, puhelinnumero sekä sähköposti.

lainaa 3000 heti tilille

Lainaa 3000 heti tilille

Toinen ehdoton muistutus lainan hakijoille on se, että takaisinmaksuehdot on luettava huolella. Monet kertalainaa tarjoavat pankit ja yritykset heittävät vuosikoron kattoon, ja pahimmassa tapauksessa maksat melkein 50 % todellista vuosikorkoa. Monet yritykset myös ottavat nostopalkkion summasta.

Turvallisin ratkaisu on joko mennä oman pankkisi kautta lainaa haettaessa, tai valita mahdollisesti joustoluotto, jossa maksat takaisin vain siitä, mitä käytät. Tällöin pidät kulusi hallussa, ja käyttövaraa on mahdollisesti enemmänkin pahan päivän varalle.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Yhteenveto
Lainaa 3000 euroa
Artikkelin nimi
Lainaa 3000 euroa
Kuvaus
Tässä artikkelissa käsittelemme ja vertaamme lainantarjoajia, jotka tarjoavat 3000 euroa lainaa.
Kirjailija