• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainaa 30 000 euroa

Kuka tahansa saattaa yllättäen tarvita lainaa, kun ylimääräiset kustannukset yllättävät, tai jos työpaikka häviää alta. Voit jopa saada lainaa 30 000 euroa netistä silloin, kun olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, olet Suomen täysi-ikäinen kansalainen ja sinulla on säännölliset tulot.

Lainaa 30 000 euroa Resurs Bankilta

Resurs Bank aloitti toimintansa jo vuonna 1977, joten heillä on kokemusta rahoitusalalta jo 40 vuotta. Resurs Bank on pohjoismaalainen, pohjoismaalaisille suunnattu pankki, joka tarjoaa kuluttajalainoja, luottokortteja ja rahoitusratkaisuja. Suomeen Resurs Bank rantautui vuonna 2002 ja se on kasvattanut laajan asiakaskunnan: heillä on jo yli 100 000 asiakasta.

30000 laina

30000 laina

Jopa 1200 yhteistyöketjua sekä 35 000 liikettä käyttävät Resurs Bankin rahoitusratkaisuja Pohjoismaissa. Resurs Bank on kotoisin Ruotsista ja yrityksen sivuliikkeet toimivat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Resurs Bank tarjoaa ratkaisuja kaikkiin rahoitustarpeisiin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Lainaa voi hakea aina 1000 eurosta 30 000 euroon sopivalla takaisinmaksuajalla ja kuukausierällä. Lainan korko alkaa 9,64 prosentista ja se voi olla enintään 27,60 %. Laina-ajaksi voit valita 1-12 vuotta. Lainatarjous, jonka Resurs Bank sinulle tekee on aina henkilökohtainen.

Resurs Bankista voit hakea lainaa netin kautta helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Hakemus on ilmainen ja päätöksen saa nopeasti. Jotta voit saada lainaa Resurs Bankista, sinun tulee olla ainakin 23-vuotias puhtailla luottotiedoilla. Resurs Bank vaatii myös säännölliset työ- tai eläketulot, jotka ovat vähintään 17 000 euroa vuodessa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan hakua varten.

Lainaa 30 000 euroa Bank Norwegianilta

Kaikki ovat varmasti tuttuja Norwegian -lentoyhtiön kanssa, mutta kuinka moni tuntee Bank Norwegianin? Bank Norwegian on suunnattu yksityishenkilöille, ja pankin kautta voit hakea lainaa, avata säästötilin tai luottokortin. Tavallista käyttötiliä Bank Norwegian ei tarjoa. Tämä pankki on avattu jo vuonna 2007 ja se toimii kaikissa Pohjoismaissa. Palveluita tarjotaan niin sanotusti “rajan yli”, eli Bank Norwegianilla ei ole liikettä Suomessa. Kaikki palvelut hoidetaan verkossa, ja palvelut ovat saatavilla suomeksi.

lainaa 30000

Lainaa 30000

Bank Norwegianilta voit hakea lainaa aina 1000 euron ja 50 000 euron väliltä. Laina-ajat ovat vuodesta 15 vuotta. Bank Norwegianin lainojen korot vaihtelevat lainasta ja laina-ajasta riippuen 8,99 – 22,49 % välillä. Lainaa voit hakea netissä ja päätöksen saat muutamassa minuutissa.

Parhaimmillaan Bank Norwegian tarjoaa lainaa alhaisella 8,99 % korolla. Lainasta peritään tämän lisäksi 45 tai 95 euron avausmaksusekä tilinhoitomaksu 5 euroa per kuukausi. Bank Norwegianista voit hakea lainaa, jos olet vähintään 23 vuotta täyttänyt ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

Lainaa 30 000 euroa Nordaxilta

Nordax Bank on Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa toimiva pankki. He tarjoavat kulutusluottoja ja säästötilejä asiakkailleen. Nordax Bankille on kerääntynyt asiakkaita jo yli 120 000 pankin perustamisen, eli vuoden 2004, jälkeen. Pankki on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena. Pankilla on jo vankka kokemus luotonannosta, nimittäin pankin viidellä perustajalla on yli 10 vuoden kokemus finanssialasta.

Nordax tarjoaa lainoja aina 3000 eurosta 50 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta, jonka saat valita itse. Jotta voit saada lainaa Nordaxilta sinulla täytyy olla suomalainen osoite ja vähintään 23 vuoden ikä. Tulojen tulee olla vakituiset ja sinulta vaaditaan vähintään 16 000 euroa vuodessa. Tämän lisäksi sinulta vaaditaan puhtaat luottotiedot. Yhteishakijan kanssa hakeminen parantaa mahdollisuuksiasi saada laina.

vakuudeton laina 30000

Vakuudeton laina 30000

Lainan maksuerät riippuvat täysin siitä, kuinka suuren lainan olet ottanut, kuinka pitkä maksuaikasi on ja mitkä kulloisetkin korot ja kulut ovat. Maksat lainasta korkoa niin kauan, kunnes laina on maksettu pois. Lainan takaisin maksaminen aikaisemmin on kuitenkin mahdollista ja myös suositeltavaa.

Voit halutessasi maksaa takaisin osan tai koko luoton kerralla. Voit maksaa suurempaa kuukausierää, jos haluat, eikä tästä aiheudu mitään ylimääräisiä kuluja. Jos maksat luoton pois nopeammin, kuin mitä maksusuunnitelmassa on määritelty, saatat silti olla velvollinen maksamaan kuluja, jotka oli määritelty sopimuksen loppuun saakka. Luotonantaja saa periä ne, mutta tällainen tilanne on hyvä tarkistaa luotonantajalta aina tilannekohtaisesti. Korko lasketaan silti eräpäivään saakka, vaikka maksaisit maksuja aikaisemmin, eli korkoista et pääse eroon vaikka mitä yrittäisit.

Kun haet lainaa, tulee sinun muistaa varmistaa, että taloudellinen tilanteesi jättää sinulle varaa maksaa lainan tulevat kuukausierät.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Yhteenveto
Lainaa 30 000 euroa
Artikkelin nimi
Lainaa 30 000 euroa
Kuvaus
Voit jopa saada lainaa 30 000 euroa netistä silloin, kun olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, olet Suomen täysi-ikäinen kansalainen ja sinulla on säännölliset tulot.
Kirjailija