• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainaa 40 000 euroa

Kun lainan tarve iskee, ei siihen välttämättä osaa varautua lainkaan. Tässä artikkelissa vertaillaan kolmea eri pankkia, jotka voivat myöntää sinulle lainaa 40 000 euroa.

Lainaa 40 000 euroa Bank Norwegianilta

Norwegian on lentoyhtiönä jo tunnettu, mutta monikaan ei tunne vielä Bank Norwegiania. Mikä se sitten on? Bank Norwegian on Norwegian -lentoyhtiön omistama pankki, joka on suunnattu yksityishenkilöille. Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoja, luottokortteja sekä säästötilejä asiakkailleen. Bank Norwegian ei kuitenkaan tarjoa normaaleja pankkipalveluja. Bank Norwegian toimii täysin netissä. Norjassa ja Ruotsissa Bank Norwegian on jo tullut tutuksi, mutta Suomeen pankki ajautui vasta hiljattain, mutta se on otettu ilolla vastaan. Bank Norwegian tarjoaa lainoja paljon vähäisemmillä kuluilla kuin useat muut pankit, ja tästä suomalaiset kiittävät.

Bank Norwegian tarjoaa lainaa aina tuhannesta 50 000 euroon, ja laina-ajat vaihtelevat vuoden ja viidentoista vuoden välillä. Bank Norwegianin lainat ovat takaajittomia ja vakuudettomia. Kyseisen pankin korot ovat suhteellisen pienet ja lainahakemuksen voi tehdä helposti netissä.

lainaa 40000 euroa

Lainaa 40000 euroa

Lainojen nimelliskorot määrittyvät aina asiakaskohtaisesti. Halvimmillaan nimelliskorko voi kuitenkin olla vain 4,99 % vuodessa. Nimelliskoron lisäksi hakijoilta peritään joko 45 euron tai 95 euron maksu sekä 5 euron tilinhoitomaksu kuukausittain. Kun kaikki kulut otetaan huomioon, ovat korot siis hieman mainostettua korkeammat, mutta silti alakantissa moniin muihin pankkeihin verrattuna.

Laina Bank Norwegianilta on todella kilpailukykyinen kaikkien suomalaisten pankkien kanssa, ja plussana se, että hakemuksen voi tehdä netissä, eikä tarvitse käydä läpi pitkiä pankkineuvotteluja. Lisäksi rahat maksetaan parin päivän kuluessa.

Lainaa haetaan ilmaisella hakemuksella netissä. Lainaa hakiessa täytyy tehdä varmenne, eli tunnistautuminen joko pankkitunnuksilla tai mobiililla. Bank Norwegian tarkistaa hakijan luottotiedot ja maksukyvyt, ja he saattavat pyytää tositteita tulojen todistamiseksi. Hakemukset käsitellään heti, ja päätöksen saa välittömästi.

Lainaa ei kuitenkaan myönnetä alle 23-vuotiaille, luottotiedot täytyy olla kunnossa ja hakijan on täytynyt asua Suomessa vähintään kolme vuotta ennen lainan hakua. Lainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainansaantimahdollisuudet paranevat. Lainahakemusta tehdessä valitaan vain “rinnakkaishakija”, jolloin hakemukseen liitetään myös toisen osapuolet tiedot. Rinnakkaishakija voi olla kuka tahansa, joka täyttää Bank Norwegianin vaatimukset lainan myöntämistä varten.

Tämä norjalainen pankki toimii myös jopa järjestelylainojen tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että pankilta voi hakea lainaa maksaakseen pois monia pieniä lainoja, kuten pikavippejä tai monta kulutusluottoa. Isompaa lainaa on helpompi hallinnoida, kuin montaa pientä lainaa, ja se saattaa pelastaa velkakierteeltä ja konkurssilta. Kun sinulla on yksi iso laina, jolla maksat pois pieniä lainoja, maksat vain yhden lainaerän ja yhdet korot ja kulut monien sijasta.

Lainaa 40 000 euroa Lendolta

Lendo vertailee lainoja puolestasi. Tämä palvelu toimii helposti netissä ja yhdellä lainahakemuksella pääset vertailemaan tarpeisiisi sopivia lainoja. Näin vältyt turhalta työltä ja useilta hakemuksilta, ja pääset valitsemaan itsellesi sopivan lainan. Yleensä lainan nimelliskorko on 8 – 27 %, mutta tämä vaihtelee lainan tarjoajasta riippuen. Takaisinmaksuaika lainoille vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä, ja korot ja kulut riippuvat aina lainan tarjoajasta, maksuajasta ja lainan suuruudesta.

Lainahakemukset jättäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Jätettyäsi hakemuksen, Lendo vertailee lainoja puolestasi ja saat lainatarjouksia eri pankeilta omille sivuillesi. Näistä tarjouksista voit valita itsellesi sopivan. Allekirjoitus hoituu lainan tarjoajan sivuilla helposti ja vaivattomasti pankkitunnuksilla.

lainaa heti 40000

Lainaa heti 40000

Lendon lainat ovat takaajattomia ja vakuudettomia. Saatat kuitenkin tarvita selvityksen tuloistasi, mikäli lainan tarjoaja sitä vaatii. Haku onnistuu myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin parannat mahdollisuuksiasi lainan saantiin ja saat paremmat lainaehdot.

Lendo mainostaa itseään Suomen kattavimpana lainavertailuna, ja he tekevätkin yhteistyötä jo 15 eri pankin kanssa, ja määrä kuuleman mukaan lisääntyy jatkuvasti. Lendo on lainanvälittäjä, ja tekee aina parhaansa saadakseen asiakkailleen parhaimmat lainaehdot ja alhaisimmat korot

Lainaa 40 000 euroa Rahalaitokselta

mistä lainaa 40000

Mistä lainaa 40000

Rahalaitos on myös lainanvälittäjä, kuten yllä mainittu Lendokin. He eivät siis itse myönnä lainaa, vaan vertailevat ja kilpailuttavat lainoja puolestasi. Lainasummat Rahalaitoksen kautta vaihtelevat 500 eurosta 50 000 euroon saakka. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, etkä tarvitse edes henkilötakausta.

Syitä hakea lainaa Rahalaitoksen kautta:

  • Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa,
  • saat luottopäätöksen 5 minuutissa,
  • rahat tilille jopa saman päivän aikana,
  • saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta,
  • löydät helposti edullisimman lainatarjouksen.

Rahalaitos vaatii seuraavat ehdot lainan hakijoilta:

  • 20 vuoden ikä,
  • yli 10 000 euron vuositulot,
  • puhtaat luottotiedot.

Päätät sitten hakea lainaa mistä tahansa, muista tarkistaa korkojen suuruus. Nimelliskorko ei ole se, minkä loppujen lopuksi päädyt maksamaan. Kannattaa siis tarkistaa todellinen vuosikorko, sekä mahdolliset muut kulut ja maksut. Pidä huoli, ettet joudu velkakierteeseen!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...