• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainaa 5000 euroa

lainaa 5000

Lainaa 5000

Lainan tarve voi tulla yllättäen kelle tahansa, milloin tahansa, eikä se katso paikkaa eikä aikaa. Yleisin syy lainalle on remontti, asunnon hankinta, häät, auton hankinta tai muu yllättävä kulu. Kun haetaan lainaa 5000 euroa, on tärkeää pitää mielessä, että tämä summa on jo melkoisen suuri, ja se vaatii siis reilun maksuajan ja mahdollisimman pienet korot.

Lainan hakeminen on nykyään tehty hyvin helpoksi, sillä kaikki onnistuu näppärästi verkossa ilman sen suurempia häslinkejä. Lainavaihtoehtoja on monia, aina asuntolainoista kulutusluottoihin ja vipeistä joustoluottoon. Mutta mitkä niiden erot sitten ovat?

Asuntolaina ja kulutusluotto ovat suurempia lainoja, joiden tarkoitus on yleensä suurempi projekti, kuten asunnon osto, remontti, auton hankinta tai häät. Suuremmat lainat vaativat usein joko takaajan tai vakuuden, joita ilman ei ainakaan pankkilainoista selviä. Pankit vaativat aina takaajan tai vakuuksia suuremmalle lainalle.

Vipit ja joustoluotot ovat viime vuosina kehittyneet helpoiksi, ja ovatkin ajaneet monet suomalaiset taloudellisiin ongelmiin, nimittäin sen pienen summan lainaaminen tuntuu kovin helpolta ja mukavalta, kunnes ne huimat korot iskevät takaisin oikealla koukulla. Vippi on yleensä maksimissaan 500 euroa, ja myönnetään helposti kenelle tahansa yli 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa.

Joustoluotto on yleensä hieman suuremmille summille, 500-2000 euroa tai hieman ylöspäin. Joustoluotto voidaan myöntää samoilla kriteereillä kuin vippi, mutta usein lainantarjoajat tarkastelevat myös tulotietoja. Jos haluat siis hakea lainaa 5000 euroa, turvallisin keino on hakea kulutusluottoa tai muuta kertalainaa. Alapuolella on listattu 4 lainantarjoajaa, jotka tarjoavat lainaa aina 5000 euroon asti.

Lainaa 5000 euroa Ferratumilta

Ferratum tarjoaa asiakkailleen monta erilaista vaihtoehtoa lainoille. Kuten jo edellä mainittiinkin, niin korot voivat olla tuskallisen suuret pienemmissä lainoissa, joten turvallisinta on ottaa suurempi laina. Ferratum tarjoaa pienlainaa, joustoluottoja, Plus -lainaa ja Prime -lainaa. Plus- ja Prime -lainat ovat se oikea vaihtoehto heille, jotka haluavat lainaa 5000 euroa.

Plus – laina on 2050-5000 euron suuruinen kertalaina. Takaisinmaksuajat ovat valittavissa kolmesta vaihtoehdosta: 12, 24 tai 36 kuukautta. Plus -laina on takuudeton ja vakuudeton, ja lainan lyhennyksen määrän näet jo ennen lainahakemuksen lähettämistä, niin tiedät, sopiiko tämä kuukausittaiseen budjettiisi.

5000e laina

5000e laina

Prime -laina on 3000-20000 euron suuruinen laina, joka sopii siis suurempiin ja kalliimpiin projekteihin. Prime -lainaa voi hakea samoilla kriteereillä kuin Plus -lainaakin. Kaikki lainaehdot ja korot kannattaa tarkistaa huolella, jotta olet varma siitä, että tämä laina sopii sinun kuukausittaiseen talouteesi.

Bank Norwegian tarjoaa lainaa 5000 euroa

Bank Norwegian on osa tunnettua Norwegian -lentoyhtiötä. Pankki perustettiin vuonna 2007, mutta se ei aloittanut toimintaansa ennen vuotta 2015 Suomessa. Kaikki lainat, joita Bank Norwegian myöntää, ovat vakuudettomia, takaajittomia ja edullisia pankkilainoja. Bank Norwegian on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista sen edullisuuden, helppouden ja luotettavuuden takia. Tämä pankki tarjoaa lainoja aina 1000 eurosta 50 000 euroon, laina-ajan ollen aina vuodesta 15 vuoteen.

Bank Norwegianilla ikäraja on 23 vuotta, korko 8,99 % ja lainaa voi hakea aina 24 tuntia vuorokaudessa helpolla hakemuksella, ja päätöksen saa muutamassa minuutissa.

Lainaa 5000 euroa Aasalta

Aasa on suomalaisten suosima lainapalvelu, ja se onkin saanut paljon kiitosta helppoudestaan ja nopeudestaan. Asiakkaat sanovat Aasan nettisivuilla, että asiakaspalvelu oli erittäin kiitettävää ja että Aasan kanssa on ollut ilo toimia.

Aasa ei vaadi asiakkailtaan lisädokumentteja. Kaikki lainatiedot ovat löydettävissä asiakkaan Omilta Sivuilta, ja niiden hallinnoiminen on helppoa.  Voit saada Aasa -lainan, mikäli olet vähintään 20-vuotias ja asut Suomessa.

lainaa 5000e

Lainaa 5000e

Lainahakemuksen teko on nopeaa, päätöksen saa valittomasti ja rahat saa tilille parissa päivässä. Laina maksetaan takaisin kuukausierissä, jotka vaihtelevat 6 kuukauden ja 24 kuukauden valilla.

Hakemuksessa tarvittavat tiedot ovat:

  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Ajantasaiset yhteystiedot
  • Pankkitilin tiedot

Lainaa 5000 euroa Lainastolta

Lainasto tarjoaa asiakkailleen niin ikään pikavippiä, joustoluottoa ja kulutusluottoa. Jos haluat lainaa 5000 euroa, sinun paras vaihtoehtosi on mennä kulutusluotolla, nimittäin sitä saa aina 2000 eurosta 5000 euroon. Kulutusluotossa on jopa 3 vuotta maksuaikaa.

Lainaston korko saattaa kuitenkin kirpaista, nimittäin todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle, jos se maksetaan takaisin 36:ssa kuukaudessa, on huimat 67,13 %.

Niin kuin sanottua, lainaa hakiessasi yksi tärkeimmistä seikoista, joita tulee ottaa huomioon, on todellisen vuosikoron tarkistaminen. Mitä alhaisempi korko, sen parempi!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4.43 out of 5)
Loading...
Yhteenveto
Lainaa 5000 euroa
Artikkelin nimi
Lainaa 5000 euroa
Kuvaus
Kun haetaan lainaa 5000 euroa, on tärkeää pitää mielessä, että tämä summa on jo melkoisen suuri, ja se vaatii siis reilun maksuajan ja mahdollisimman pienet korot.
Kirjailija