• Määrä enintään 100 000 €
 • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
 • Korko 0% kuukaudessa

Lainaa 50 000 euroa

Olipa kyseessä sitten yllättävä meno vaikka budjetin ylitys, niin voit saada rahoitusta tähän tilanteeseen hakemalla edullista lainaa netistä. Joskus kodinkoneet tai kodin elektroniikka hajoaa ja tarvetta on rahalle heti. Joskus auto hajoaa tai tarvetta on uudelle, jolloin tarvitaan taas lainaa. Olit sitten lähdössä matkalle perheen tai ystävien kanssa, hakemalla lainaa selviät matkasta ilman taloudellisia sydämentykytyksiä. Voit näin maksaa matkan joko kokonaan tai osamaksuna, ja voit lähteä matkalle kevein mielin.

Joskus kotiin tarvitsee remonttia vahingon sattuessa tai vanhojen lattialautojen tai putkistojen vedellessä viimeisiään. Voit tällöin hakea lainaa 50 000 euroa helposti netistä ilmaisella lainahakemuksella, ja kilpailuttaa lainat vaivattomasti ja nopeasti monen yrityksen avulla. Tässä artikkelissa esittelemme muutaman yrityksen, joiden kautta voit hakea lainaa 50 000 euroa.

lainaa 50000

Lainaa 50 000

Lainaa 50 000 euroa Lendolta

Lendon kautta löydät lainan, joka sopii omiin tarpeisiisi, ja saat yhdellä lainahakemuksella monta tarjousta eri pankeilta. Lainan hakeminen on helppoa: täytä lainahakemus netissä ja saat lainatarjouksia jo tänään. Löydät edulliset lainat helposti, sillä Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi. Yleensä lainan nimelliskorko on 8 – 27%. Lainan takaisinmaksu voidaan tehdä vuoden ja 15 vuoden välillä. Tarkista todellinen vuosikorko lainan tarjoajalta ennen lainan hyväksymistä.

Lendon käyttäminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit huoletta jättää lainahakemuksen, vertailla saamiasi tarjouksia ja sitten valita itsellesi sopivan. Eikä hätää, sillä jos sopivaa lainaa ei löydy, et ole velvollinen mihinkään. Lendolla on Suomen suurin pankkivalikoima rosterissaan, joten löydät varmasti lainan, joka sopii juuri sinulle. Lendo on yhteistyössä jo yli 15 pankin kanssa, ja yhteistyökumppanit lisääntyvät koko ajan.

Voit hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa, joka parantaa mahdollisuuksiasi lainan saantiin. Lendon kautta haettavat lainat eivät vaadi takaajia eikä vakuuksia. Osa lainan tarjoajista saattaa kuitenkin vaatia tositteita varmistaaksesi tulosi.

Lendo on lainanvälittäjä, eikä siis tarjoa lainaa sinulle suoraan, vaan hakee lainaa puolestasi useilta pankeilta. Tämä tekee sinun roolistasi helppoa: lainatarjouksen saatuasi allekirjoitat sopimuksen sähköisesti ja laina maksetaan tilillesi parin päivän sisällä.

50000 lainaa ilman vakuuksia

50 000 lainaa ilman vakuuksia

Lainaa 50 000 euroa Komplett Bankista

Komplett Bank on norjalainen pankki, jonka kautta voit hakea lainaa 1000 eurosta 50 000 euroon. Seuraavat ovat syitä, miksi kannattaa hakea lainaa Komplett Bankilta:

 • Komplett Bankista voit hakea lainaa 1 000 – 50 000 euroa
 • Ei määriteltyä laina-aikaa. Voit siis maksaa takaisin milloin vain
 • Maksat korkoa vain käyttämästäsi luottomäärästä.
 • He veloittavat vain korot ja kulut kuukausittain
 • Voit uudelleenkäyttää joustoluottoa sinulle myönnetyn rajan puitteissa, kun luoton pääomaa on maksettu takaisin.

Komplett Bank on kotoisin Norjasta, mutta he ovat saavuttaneet suuren suosion Pohjoismaissa, sillä he ovat nopeita ja luotettavia. He keskittyvät pääasiassa kulutusluottoihin. Heidän toimintansa on vain internetissä, eli pankilla ei ole fyysistä sijaintia. Komplett Bankilla ei ole lainkaan piilokuluja, ja kulut ja korot ovat alhaisia.

Komplett Bankista voit hakea lainaa, jos olet vähintään 23-vuotias Suomen kansalainen, olet asunut Suomessa vähintään viimeiset kolme vuotta, sinulla on säännölliset tulot eikä lainkaan maksuhäiriömerkintöjä. Heidän sivuillaan on lainaesimerkki, joka kuuluu näin:

Lainaesimerkki 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

Lainaa 50 000 euroa Omalainasta

Suomalaiset ovat arvostaneet omalaina.fi -sivustoa jo jonkin aikaa, sillä se on saavuttanut suuren suosion suomalaisten keskuudessa seuraavista syistä:

 • fi on 100 % suomalainen palvelu
 • Heidän asiakkaistaan 98.7 % suosittelee heitä.
 • He eivät kysy, mihin lainasi käytät.
 • He ovat joustavia ja tarjoavat tarvittaessa maksuvapaita kuukausia.

Omalaina.fi on lainanvälityspalvelu, niin kuin Lendokin, ja he kilpailuttavat lainoja puolestasi. Hakemus on täysin ilmainen, ja se ei velvoita sinua mihinkään. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana: ei pitkiä pankkineuvotteluja tai rahojen odottelua viikkoja!

Omalainan kautta voit hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai mitä tahansa muuta lainaa netin kautta. He ovat yhteistyössä monien pankkien kanssa, mikä helpottaa lainan saantiasi. Pienempiä lainoja voit hakea aina 3000 euroon saakka ilman rinnakkaishakijaa, mutta yli 10 000 euron lainoihin vaaditaan rinnakkaishakija. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi saada suurempi laina. He vaativat hakijoitaan täysi-ikäisyyden, säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja Suomen kansalaisuuden ja suomalaisen osoitteen.

Omalaina on saanut asiakkailtaan loistavat arvostelut, he ovat nopeita ja luotettavia, ja todellakin asiakkuuden arvoisia. Muista, että lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja että vasta lainatarjouksen allekirjoitettuasi olet takaisimaksuvelvollinen. Voit siis rauhassa tutkia lainatarjouksia, ja valita niistä parhaan!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Yhteenveto
Lainaa 50 000 euroa
Artikkelin nimi
Lainaa 50 000 euroa
Kuvaus
Voit tällöin hakea lainaa 50 000 euroa helposti netistä ilmaisella lainahakemuksella, ja kilpailuttaa lainat vaivattomasti ja nopeasti monen yrityksen avulla. Tässä artikkelissa esittelemme muutaman yrityksen, joiden kautta voit hakea lainaa 50 000 euroa.
Kirjailija