• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainaa 6000 euroa

lainaa 6000

Lainaa 6000

Lainaa voi tarvita milloin vain, ja nykyään sen saaminen on nopeaa ja vaivatonta, mikäli olet vähintään 18 vuotta vanha Suomen kansalainen moitteettomilla luottotiedoilla ja säännöllisillä tuloilla. Nykyään ei tarvitse mennä pankkiin hakemaan lainaa henkilökohtaisesti, niin kuin ennen oli tapana, vaan lainahakemuksen voi tehdä kätevästi netissä, ja voit hakea lainaa jopa ilman vakuuksia ja takaajia. Tässä artikkelissa on listattu lainantarjoajia, jotka tarjoavat lainaa 6000 euroa.

Lainaa 6000 euroa Komplett Bankista

Jos tarvitset lainaa 6000 euroa nopeasti, joustavasti ja ilman vakuuksia, Komplett Bankin Joustoluotto on erittäin hyvä ratkaisu. Joustoluotto ei sido sinua koviin kuukausimaksuihin eikä suuriin korkoihin. Pankin Joustoluotto tarjoaa hyvin joustavat maksuehdot ja se sopeutuu kaikkiin mahdollisiin elämäntilanteisiin, oli kyseessä sitten muutto tai vaikka remontti. Parasta tässä on se, että saat itse päättää laina-ajasta ja jopa maksutahdista. Voit tarvittaessa lyhentää vain korot ja kulut.

Oli lainan tarve sitten välirahaan, ihanaan matkaan, olohuoneen remonttiin tai mihin tahansa Komplett Bankin Joustoluotto on aina mukanasi. Voit tehdä lainahakemuksen netissä kellon ympäri, ja päätöksen saa heti ilman tylsiä lainaneuvotteluja ja päivien odottelua. Rahatkin saat tilille jo mahdollisesti samana päivänä. Komplett Bank tarkistaa luottotietosi ja saattaa pyytää lisäliitteitä. Helppoa ja nopeaa!

lainaa 6000 heti

Lainaa 6000 heti

Jos sinulla on useita pieniä lainoja, kuten luottokorttilainaa tai vippejä, ne kannattaa yhdistää yhdeksi isoksi lainaksi, niin säästät korkojen ja kulujen maksussa, sillä monen lainan kulujen maksaminen tulee lähes aina kalliimmaksi, kuin yhden ison lainan.

Komplett Bankin Joustoluotto joustava tapa rahoittaa erilaisia menoja. Sinulle annetaan lainalimiitti, jonka sisällä voit tehdä ostoksia. Eli verrattavissa luottokorttiin! Voit päättää itse, missä tahdissa maksat lainaa takaisin, joten se ei sotke sinun talouttasi, vaan voit nukkua yösi rauhassa.

Elämä ei aina mene niin kuin Strömsössä, joten Komplett Bank auttaa sinua pysymään kärryillä. Tarvittaessa voit maksaa vain korot ja kulut, ottaa lyhennysvapaan kuukauden tai maksaa takaisin hieman enemmän.

Jos olet vähintään 23 vuotta vanha, olet asunut Suomessa ainakin 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot, voit hakea lainaa 6000 euroa Komplett Bankilta. Tarvitset sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron lainahakemusta varten.

Joustoluottoa voit hakea netissä milloin tahansa. Heti, kun kaikki liitteet on toimitettu, luotto- ja tulotiedot tarkastettu ja sopimus allekirjoitettu, saat rahat tilillesi. Eli parhaimmillaan jo samana päivänä. Komplett Bankin nettisivuilla on seuraavanlainen lainaesimerkki:

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Lainaa 6000 euroa Fixuralta

Lainan myöntämisen liikeidea on ikivanha: ihmiset ovat kautta aikojen myöntäneet lainaa toisilleen ja ottaneet korkoa vaivanpalkkana. Fixura sen sijaan ei ole ikivanha, vaikka he ovatkin olleet markkinoilla jo vuodesta 2010. Fixura on yksi Pohjoismaiden suurimmista lainantarjoajista, ja heillä onkin jo yli 80 000 suomalaista rekisteröitynyttä käyttäjää.

lainaa 6000e

Lainaa 6000e

Lainahakemuksen voit tehdä helposti netissä, ja vastauksen saat viivytyksettä. Samat ehdot pätevät niin Fixuralla kuin muillakin luotonmyöntäjillä: täysi-ikäisyys, puhtaat luottotiedot ja tulot.

Miksi hakea lainaa Fixuralta?

  • Laina on usein muita edullisempi
  • Nopea lainapäätös
  • Tasaerälyhennys ja vakuudeton
  • Asiointi on turvallista ja luotettavaa
  • Kiinteä ja matala korko
  • Helppo verkkohakemus
  • Hakemus ei ole sitova
  • Palvelussa ei ole piilokuluja

Lainaa 6000 euroa Freedom Rahoitukselta

Freedom Rahoitus kilpailuttaa ja vertailee lainoja puolestasi, jotta löydät itsellesi sopivan lainan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Freedom Rahoitus perustettiin jo vuonna 1983 Manchesterissa. He halusivat alusta alkaen olla parhaita alallaan. Pohjoismaissa toiminta alkoi ensin Ruotsissa vuonna 1999 ja sittemmin Norjassa vuonna 2007. Suomeen Freedon Rahoitus tuli vuonna 2008.

Lainahakemukset voi tehdä netissä ja yhdellä lainahakemuksella saat tarjouksia useilta eri yrityksiltä. Freedom Rahoitus toimii yhdessä yli 10:n pankin ja yrityksen kanssa, joten valinnanvaraa on!

Lainan korot ja kulut sekä lainaehdot vaihtelevat yrityksittäin.

Esimerkkilaina kuuluu näin: Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %. Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.2.2017.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Yhteenveto
Lainaa 6000 euroa
Artikkelin nimi
Lainaa 6000 euroa
Kuvaus
Jos tarvitset lainaa 6000 euroa nopeasti, joustavasti ja ilman vakuuksia, tässä artikkelissa on listattu lainantarjoajia, jotka tarjoavat lainaa 6000 euroa.
Kirjailija