• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainaa 8000 euroa

Tarvitsetko lainaa asunnon välirahaan, autoon, remonttiin, häihin tai matkaan? Hyvä uutinen on se, että jos olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen puhtailla luottotiedoilla ja säännöllisillä tuloilla varustettuna, sinulla on mahdollisuus käyttää hyväksesi monia pankkeja ja yrityksiä, jotka tarjoavat lainoja. Tässä artikkelissa esitellään 3 eri pankkia, jotka tarjoavat lainaa 8000 euroa tarpeen vaatiessa.

Lainaa 8000 euroa Svea -lainalta

Häämöttääkö palkkapäivä vasta hamassa tulevaisuudessa, mutta rahatarve iski yllättäen? Menikö pesukone rikki ja uuden tarvitsee heti? Kun rahantarve on akuutti, ei millään olisi aikaa lähteä pankkiin tekemään pitkiä lainaneuvotteluja ja odottamaan päiviä tai viikkoja sopimuksen allekirjoitusta ja rahojen saantia.

8000 laina

8000 laina

Kulutusluotto tai muu kertalaina on tähän tilanteeseen oiva ratkaisu. Kulutusluottoja otetaan yleensä lyhyellä laina-ajalla, mikä on usein alle 5 vuotta. Kulutusluottoja voi ottaa jopa 8000 euroon asti. Pikalainat ja joustoluotot eivät usein tarjoa lainaa 8000 euroon asti. Lainan kulutuskohde voi olla mikä tahansa. Monesti lainaa käytetään esimerkiksi remonttiin, auton hankintaan tai kunnostukseen, matkaan, häihin tai muuhun suureen hankintaan.

Lainan tarve voi tulla yllättäen kenelle tahansa, ihan jopa inhimillisestä syystä, kuten palkanmaksun myöhästymisestä johtuen tai kulujen yllättäen ylittäessä budjetin. Pidä kuitenkin huoli lainaa ottaessasi, että olet maksukykyinen, kun on aika maksaa laina takaisin.

8 000 euron laina on mahdollista hakea netistä, eikä pankkiin tarvitse lähteä. Lainantarjoajat tarkistavat aina hakijan luottotiedot, tulot, puhelinnumeron, sähköpostin ja pankkitilin. Yleensä lainan hakeminen edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla. Täysi-ikäisyys ja joskus jopa 23 vuoden ikä ovat edellytyksiä lainan saamiselle, samoin kuin suomalainen osoite.

Svea Ekonomi tarjoaa mahdollisuutta hakea lainaa aina 2000 euron ja 20 000 euron välillä, eikä vakuuksia tai takaajia tarvita. Svea tarjoaa lainoja siis yksityishenkilöille akuuttiin rahan tarpeeseen. Hakemuksen tekeminen netissä on helppoa ja nopeaa, ja rahat saapuvat tilille jo parissa päivässä, mikäli kaikki on kunnossa. Svea on saanut hyvää palautetta asiakaspalvelustaan sekä helppoudestaan ja nopeudestaan. Svea tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa myös niille henkilöille, joille pankkilaina ei ole mahdollinen, sillä Svea ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Ajantasaiset korot ja kulut on hyvä tarkistaa Svean sivuilta ennen lainan hyväksymistä, ettei tulevaisuudessa tule yllättäviä kuluja, joihin et ollut valmistautunut.

Lainaa 8000 euroa Fast Cashilta

Fast Cashilta voit saada käyttöösi luottotilin, jonka kattona on jopa 10 000 euron luottoraja. Luottotili eroaa kulutusluotosta sillä, että luottotili on jatkuva luotto, ja maksat vain siitä, mitä käytät. Luottotili on siis verrattavissa luottokorttiin. Luottotilin sopimus raukeaa, kun lainanhakija päättää sopimuksen. Kulutusluotto on kertalaina, joka tulee yleensä maksaa takaisin 5 vuoden sisällä. Tämä vaihtoehto on edullinen ja helppokäyttöinen, ei piilokuluja eikä suuren suurta korkoa.

Luoton nimelliskorko on 12 % ja luoton voi maksaa joko osissa tai kokonaan pois. Minimilyhennys on kuitenkin vain 49 euroa kuussa. Joustoluotoissa ei ole kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua, vaan Svealle maksetaan vain nostoprovisio kaikista nostoista. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 30 päivää, ja korot tulevat voimaan vasta ensimmäisen eräpäivän jälkeen. Luoton voi maksaa kokonaan pois kerralla, mikä tietysti tulee pitkällä tähtäimellä halvemmaksi, kuin osissa maksaminen. Kannattaa aina tarkistaa, mikä sinun lainasi minimilyhennys on ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Lainaa 8000 euroa Bank Norwegianilta

Bank Norwegian on yksityishenkilöille suunnattu kansainvälinen pankki, joka avasi ovensa Suomessa vasta viime vuosina. Bank Norwegianista voit hakea lainaa aina 1000 eurosta 50 000 euroon saakka. Bank Norwegianista voit hakea kulutusluottoa tai luottokorttia.

lainaa 8000

Lainaa 8000

Bank Norwegiania on kiitelty sen halpuudesta, helppoudesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Hakemus tehdään kätevästi netissä ja vastauksen saa saman tien. Kun pankki on tarkastanut luottotietosi, tulosi ja mahdolliset lisäliitteet, saat allekirjoitettavaksi sopimuksen, jonka jälkeen rahat kilahtavat tilillesi parin päivän sisällä. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, mutta lainaa ja luottokorttia voit hakea yhteishakijan kanssa, mikä suurentaa mahdollisuuksiasi saada laina.

Bank Norwegian erottuu muista pankeista monilla tavoilla, mutta yksi näistä on se, että Bank Norwegianista voit hakea lainankorotusta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on jo laina pankin kautta, voit tarvittaessa mahdollisesti nostaa sitä. Tämä on mahdollista silloin, kun olet ollut tunnollinen maksaja, ja maksanut jo eriä ajoissa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Yhteenveto
Lainaa 8000 euroa
Artikkelin nimi
Lainaa 8000 euroa
Kuvaus
Tarvitsetko lainaa asunnon välirahaan, autoon, remonttiin, häihin tai matkaan? Tässä artikkelissa esitellään 3 eri pankkia, jotka tarjoavat lainaa 8000 euroa tarpeen vaatiessa.
Kirjailija