• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainaamo 2018

Mikä on Lainaamo?

Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka tuotteita ovat vakuudeton kulutusluotto, sijoituslaina, sekä yritysrahoituksen tuotteet. Lainaamo voi myöntää kulutusluottoa aina 15000 euroon saakka. Lainaamon keskeiset periaatteet ovat luotettavuus, nopeus ja läpinäkyvyys.

Mikä on Lainaamon kulutusluotto?

Lainaamon kulutusluotto on kertaluotto, jota voi halutessaa korottaa. Kyseinen luotto on suunnattu kotitalouksille tilapäisten menojen rahoittamiseen. Tyypillisiä lainan käyttökohteita ovat kodin remontit, sisustus, lomamatkat, auton hankinta tai muiden lainojen poismaksu. Kulutusluottoa voit hakea 15000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuajat ovat alle 5000 euron lainoissa 1-7 vuotta, ja yli 5000 euron lainoissa 1-12 vuotta. Lainan korko on viitekorkosidonnainen kolmen kuukauden Euribor-korkoon, johon lisätään 12,9-21,9 prosentin marginaali lainan määrästä riippuen.

Lainaamon kulutusluottoa voivat hakea vähintään 26-vuotiaat suomalaiset. Luotto voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia. Hakijan tulee käydä säännöllisesti töissä. Lainaamo tarkistaa maksukykyisyytesi ennen luottopäätöksen tekemistä. Luottoa voit hakea myös yhdessä puolison kanssa, ja se onkin hyvä idea, sillä silloin laina myönnetään helpommin.

Kulutusluottoa haetaan kätevästi netin kautta lainaamo.fi -sivustolla. Sivustolla sinun tulee täyttää lainahakemus, ja lainapäätöksen saat heti. Hyväksytyn lainapäätösen jälkeen sinun tulee allekirjoittaa kulutusluotto verkkopankkitunnuksillasi, ja lähettää kopiot viimeisen vuoden verotiedoista, sekä viimeisin palkkalaskelmasi. Kulutusluotto maksetaan suoraan tilillesi saman tien.

Lainaamo.fi -sivustolta löytyy laskuri, jolla voit helposti laskea viitteellisen hinnan lainallesi.
Esimerkiksi 6000 euron lainan kuluttajainsuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 29,53 prosenttia, kun laina-aika on 3 vuotta, nimelliskorko 20,9 prosenttia, avausmaksu 199 euroa ja tilinhoitomaksu 9 euroa kuukaudessa. Luottokustannusten yhteismäärä on näin 2720,28 euroa ja luoton määrä 8720,28 euroa.
Tarkat luvut näet lainatarjouksestasi.

Mikä on Lainaamon sijoituslaina?

Lainaamon sijoituslainaa voi hakea 100 000 euroon asti, ja se on tarkoitettu väliaikaiseen sijoitustuotteiden rahoittamiseen. Laina-aika on enintään puoli vuotta. Lainan korko on kiinteä 10 prosenttia. Sijoituslainoja myönnetään vain Taaleritehtaan asiakkaille. Sijoituslainaa hakeaksesi sinun tulee olla yhteydessä Lainaamon asiakaspalveluun.

Mikä on Lainaamon yritysrahoitus?

Lainaamon yrityslaina on tarkoitettu yrityksen tilapäisen käyttöpääoman rahoitukseen. Lainaa voidaan myöntää 30000 tuhanteen euroon saakka 1-6 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yrityslainaa voidaan myöntää yritykselle, jonka liiketoiminta on jatkunut vähintään kaksi vuotta. Lainan saamiseksi tarvitaan kaksi omavelkaista takaajaa. Takaajan tulee olla yhtiön toimitusjohtaja, hallituksen jäsen, osakas tai muu yhtiön määrittämä vastuuhenkilö. Takaajia voi toki olla useampiakin, eikä heiltä vaadita reaalivakuuksia. Yrityslainan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Mikäli hakijalla ei ole nimenkirjoitusoikeutta, voidaan toimittaa ote hallituksen pöytäkirjasta, jossa hakija valtuutetaan hakemaan yrityslainaa. Sen lisäksi hallituksen pöytäkirjasta tarvitaan ote, josta käy ilmi, että kyseessäolevaa lainaa päätetään hakea. Lainaa varten tarvitsee ilmoittaa myös yrityksen laskutustiedot sekä yrityksen pankkitilin numero, omavelkaisten takaajien nimet ja yhteystiedot.

Kiinnostuitko Lainaamon palveluista?

Lisätietoa kaikista Lainaamon tarjoamista luotoista löydät lainaamo.fi -sivustolta.