• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Lainasto pikavippi ja kulutusluotto 2018

Mikä on Lainasto?

Lainasto on internetissä toimiva luottopalvelu, joka tarjoaa lainaa joko kertaluontoisena pikaluottona, tai jatkuvana tililuottona. Tarjolla on myös korttiluotto. Tarvitsitpa lainaa sitten mihin tarkoitukseen tahansa, voit sen hyvinkin Lainastolta saada, sillä Lainasto ei kysele, miten aiot lainaamasi rahat käyttää.

Mikä on Lainaston tililuotto?

Tililuottoa myönnetään 2000 euroon saakka. Kun Tililuotto on myönnetty, voit nostaa luottoa tilillesi useammassa erässä juuri sen verran, kuin sillä hetkellä tarvitset. Rahat voit siirtää tilillesi kätevästi tekstiviestillä. Palvelun kerrotaankin toimivan ikäänkuin luottokorttina puhelimessasi. Tilin avaus on maksutonta. Jokaisesta nostosta peritään 15 prosenttia noston määrästä. Korko luotolle on 9,9 prosenttia kuukaudessa ja laskutuskulu on 5 euroa. Vuosimaksuja ei Lainasto tililuotolle tule. Tililuoton takaisinmaksuaika on joustava, eli luoton voi maksaa takaisin joko kerralla tai useammassa erässä.

Mikä on Lainasto pikaluotto?

Pikaluotto on hyvä valinta, kun tarvitset tietyn summan rahaa tilillesi nopeasti. Pikavippejä myönnetään sadasta eurosta neljäänsataan euroon saakka. Pikaluoton voi maksaa takaisin joko kertamaksuna tai osissa, jolloin takaisinmaksu tapahtuu kuudessa erässä kahden kuukauden välein.

Mikä on Lainaston Korttiluotto?

Korttiluotto maksetaan Moni Mastercardille, jollaisen voit myös tilata Lainasto. Korttiluottoa maksetaan 100-400 euroa. Korttiluotto on hyödykesidonnainen luotto, eli sillä voi maksaa ostoksia tavallisissa kaupoissa ja verkkokaupoissa, mutta kortilta ei voi nostaa käteistä rahaa. Korttiluoton takaisinmaksuaika on 30 päivää. Mastercard -kortti on kätevä maksuväline, joka toimii lähes joka puolella maapalloa.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainasto pikavippiä, sekä korttiluottoa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, ja tililuottoa jokainen yli 21-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajaa, ja laina voidaan myöntää myös esimerkiksi työttömille henkilöille, sekä opiskelijoille. Verkkopankkitunnukset sekä puhelinliittymä ovat välttämättömät lainan saamiseksi.

Miten lainaa haetaan?

Voit hakea lainaa Lainasto.fi –sivuston lainapalvelun kautta, johon sinun tulee kirjautua verkkopankkitunnuksillasi. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee täyttää tunnistautumisen jälkeen yhteystietolomake, sekä ilmoittaa taloustietosti. Lainahakemuksen voit tehdä Lainasto.fi -sivustolla mihin aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi lainapalvelun aukioloaikoina, ma-pe 8-22 ja la-su 12-20. Uutta lainaa voit hakea vasta, kun vanha laina on maksettu pois. Lainan hakeminen Lainasto –sivuston kautta on erittäin turvallista, sillä Lainasto käyttää lainapalvelussaan vahvinta sähköisen tunnistautumisen tasoa.

Miten lainaa maksetaan pois?

Lainanmaksuajat ja -ehdot riippuvat tekemäsi lainasto tyypistä ja ominaisuuksista. Laskut toimitetaan sinulle joko sähköpostitse, NetPostiin tai paperiversioina. Jos sinulla on vaikeuksia takaisinmaksun kanssa, eräpäivää on mahdollistaa muuttaa ottamalla yhteyttä laskuttajaan. Jos et pysty maksamaan laskua eräpäivän muutoksestakaan huolimatta ajallaan, voidaan henkilökohtainen maksusuunnitelma tehdä, mutta vasta, kun lasku on jo perinnässä.