• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Luottoraha laina 2018

LuottoRaha – joustava kulutusluotto

Tili näyttää miinusta usein juuri silloin, kun rahalle olisi eniten käyttöä. Elämässä voi tulla eteen mitä yllättävimpiä rahareikiä, ja näissä tilanteissa sitä saattaa toivoa, että voisi muutamalla klikillä taikoa tililleen lisää rahaa. Periaatteessa tällainen on nykymaailmassa mahdollista! Jos tiedät, että tällaisia tilanteita osuu kohdallesi aina silloin tällöin, voisi kulutusluotto olla sinulle hyvä vaihtoehto. Lainan hakeminen ei ole niin vaikeaa, kuin sitä ensin saattaisi ajatella, vaan se käy usein käden käänteessä. Internetistä löytyy kymmeniä lainapalveluyrityksiä, joista jostkut tarjoavat kulutusluottoa. LuottoRaha on näistä palveluista yksi, ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Mikä on LuottoRaha?

LuottoRaha on C Finance Oy:n tarjoama joustava ja edullinen kulutusluotto, jota voi hakea luottoraha.fi –sivuston kautta. Luottoa on mahdollista saada 2000 euroa, jota voit nostaa tilillesi useammissa erissä, juuri sen verran kerrallaan kuin tarvitset. Luoton miniminosto on 50 euroa, jonka jälkeen summan voi valita kymmenen euron tarkkuudella.

Kuka voi hakea LuottoRaha –kulutusluottoa?
Saadaksesi LuottoRaha –kulutusluottoa sinun tulee olla vähintään 20 –vuotias Suomen kansalainen. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja aikaisemman maksukäyttäytymisesi tulee olla moitteetonta. Takaajia tai vakuuksia et luoton saamiseksi tarvitse. Sinulla tulee olla käytössäsi matkapuhelinliittymä, sekä sähköpostiosoite. LuottoRaha –palvelu käyttää Instantor – luottoanalyysiä. Instantor luottoanalyysi on täysin automatisoitu ja turvallinen palvelu, joka arvioi luottokelpoisuutesi analysoimalla internetpankkisi tilitietoja.

Miten LuottoRaha – kulutusluottoa haetaan?

Voit tehdä luottohakemuksen helposti ja nopeasti luottoraha.fi –sivuston Oma LuottoRaha -palvelussa. Sinun tulee kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Kun olet kertaalleen tunnistautunut verkkopankkitunnusten avulla, saat käyttöösi oman PIN –koodisi, jolla voit jatkossa kirjautua luottoraha.fi:n Oma LuottoRaha –verkkopalveluun nostaaksesi luottoasi. PIN –koodin saat myönteisen luottopäätöksen jälkeen tekstiviestitse, joten on tärkeää, että ilmoitat varmasti oikean puhelinnumeron. Luottorahaa voi hakea Oma LuottoRaha –palvelussa 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina, ma-pe 8.30-23, la 10.30-18 ja su 13.30-17.

Miten LuottoRaha – kulutusluottoa lyhennetään?

Kuukausittaisen minimilyhennyksen summa on 17 prosenttia käytetytä luotosta ja kuluista. Maksettava minimilyhennys on kuitenkin vähintään 250 euroa kuukaudessa, tai jos velkasaldo on alle 250 euroa, on minimilyhennys velkasaldon summa. Voit myös tietenkin maksaa koko laskun pois yhdellä kertaa. Kulutusluotto maksetaan laskulla tai verkkomaksulla Oma LuottoRaha –palvelun kautta. Laskun saat halutessasi joko postitse tai sähköpostilla. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä viitenumeroa käyttäen. Jos sinulla on vaikuksia luoton takaisinmaksussa, voit muuttaa maksuaikataulua luottoraha.fi –sivuston Oma LuottoRaha –palvelussa.

Kuinka paljon LuottoRaha – kulutusluotolle tulee kuluja, ja miten sitä tulee lyhentää?

Jokaisesta nostosta peritään 15 prosentin provisio. Avoimelle lainapääomalle peritään lisäksi 48,7 prosenttia. Todellinen vuosikorko 2000 euron lainalle on 81,3 prosenttia. Luoton hakeminen on ilmaista. Luottoraha.fi –sivuston hintalaskurilla pystyt kätevästi laskemaan maksuerät haluamallesi luottosummalle. Tarkan hinnan lainallesi näet lainasopimuksestasi.