• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Nordnet 2018

Sijoituspalveluita Nordnetiltä.

Onko hyppysissäsi rahaa, jolle sinulla ei tällä hetkellä ole välttämätöntä käyttöä? Sijoittaminen kannattaa aina. Esimerkiksi Nordnetin kautta sijoittaminen hoituu helposti.

Mikä on Nordnet?

Nordnet.fi on vuonna 1996 perustettu pohjoismainen osake- ja rahastonvälittäjä, joka tarjoaa palveluitaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suomalaiset asiakkaat voivat käydä Nordnetin verkkopalvelun kautta kauppaa arvopapereilla ja rahastoilla. Yhtiö tarjoaa Suomessa myös muunmuassa talletustilejä. Nordnet on valittu useana vuonna Suomen parhaimpien online-osakevälittäjien kärkeen Arvopaperi-lehden tekemässä välittäjävertailussa. Ykkössijan vertailussa se vei viimeksi vuonna 2008.

Nordnetin osake – ja rahastosalkku.

Avaamalla Nordnetin osake- ja rahastosalkun, eli arvo-osuustilin voit käydä kauppaa osakkeilla, warranteilla ja optioilla. Voit myös säästää rahastoihin, sekä ETF:iin netissä. Avataksesi arvo-osuustilin Nordnetiin sinun ei tule maksaa mitään kuukausimaksuja tai säilytyspalkkioita. Välityspalkkio on alkaen 3 euroa. Hyödyt Nordnetin arvo-osuustilistä muutenkin kuin rahallisesti. Nordnetin kautta saat uutisia maksutta useista eri uutislähteistä, sekä runsaasti muuta informaatiota reaaliajassa. Markkinat Nordnetin kautta ovat laajat.

Nordnetin talletustili.

Jos et halua sijoittaa kaikkia säästöjäsi arvopapereihin, on Nordnetin talletustilin avaaminen hyvä idea. Talletustilin avaaminen on turvallinen tapa aloittaa säästäminen. Talletustili tarjoaa parempaa korkoa kuin salkun rahavaratili. Päiväsaldosi kasvaa korkoa, eikä siihen edellytetä tiettyä talletussummaa eikä se sisällä talletus- eikä nostorajoituksia. Saat päiväsaldollesi Nordnetin parhaan koron. Talletustilin avaaminen on täysin maksutonta. Talletustiliin ei liity korkoportaita eikä talletusvaateita. Nordnetin talletustili kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin. Talletustilin korko laksetaan päiväsaldolle ja pääomitetaan kuukausittain. Talletustilillä tulee olla rahavaroja yli 1200 euroa, jotta talletustilille syntyy korkoa vähintään 1 eurosentti päivässä. Jos talletustilille maksettava talletuskorko on alle sentin päivässä, on korko nolla prosenttia.

Lapselle säästäminen Nordnetissä.

Nordnet tarjoaa erilaisia palveluita, joiden avulla voit aloittaa rahan säästämisen lapsellesi. Kun alat säästää lapsellesi hyvissä ajoin, pienet summat ovat kasvaneet suuriksi siihen mennessä, kun lapsesi on aikuinen. Nordnetissä voit aloittaa lapsellesi säästämisen ilman turhia aloitusmaksuja.

Osakesijoittaminen tarjoaa pitkällä aikavälillä parhaat tuottomahdollisuudet, joten se on oiva vaihtoehto lapselle säästämiseen. Myös rahastosäästäminen tarjoaa hyvän vaihtoehdon. Rahastosäästämisen kuukausisäästösopimuksella voit säästää haluamiisi rahastoihin vaikka vain 15 eurolla kuukaudessa. Jos et halua sijoittaa kaikkia rahoja osakkeisiin tai rahastoihin, voit alkaa säätämään rahaa lapsellesi myös talletustilillä. Molempien lapsen huoltajien tulee allekirjoittaa sopimus.

Yrityksen sijoitukset.

Nordnetissä voit sijoittaa myös yrityksesi varoja. Näin voit tehdä tuottoja yrityksesi investointeja varten. Yrityksellä on käytössään samat palvelut, kuin yksityisasiakkaan osake- ja rahastosalkussa. Yrityksesi sijoitusten tueksi voit Nordnetin.fi:n kautta ottaa Nordnet Private Banking -palvelun, jolloin Private Banking -meklari seuraa markkinoita yrityksesi puolesta ja tarjoaa sijoitusideoita aktiivisesti. Meklari auttaa yritystäsi tekemään yrityksen tarpeisiin ja riskitasoon sopivan sijoitusstrategian.

Kiinnostuitko Nordnetin monipuolisista palveluista?

Lisää tietoa Nordnetin palveluista löydät osoitteesta nordnet.fi.