• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Ostosraha lainaa 2018

Mikä on Ostosraha?

Ostosraha on ORP-Vakuuden tarjoama kulutusluottopalvelu. Orp-Vakuus on tunnettu suomalainen rahoitusyhtiö, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2005. Ostosraha tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille.

Mikä on Ostosraha – kulutusluotto?

Ostosrahan kulutusluotto on yksityislaina, joka tarjoaa lainan nopeasti käyttöösi silloin, kun lainantarpeesi on suurempi ja pidempiaikainen. Lainaa voidaan myöntää nejästäsadasta eurosta kolmeentuhanteen euroon, ja maksuajat vaihtelevat 12-60 kuukauden välillä.

Kuka voi hakea Ostosraha – kulutusluottoa?

Kulutusluoton hakijan tulee olla iältään 20-75 vuotias Suomen kansalainen, jolla on myös vakituinen osoite Suomessa. 20 -vuotiaille henkilöille lainasumma on aina 400 euroa. Sitä vanhemmat voivat hakea lainaa 400 ja 3000 euron väliltä. Saadaksesi lainaa sinulla tulee olla moitteettomat luottotiedot. Vakuuksia tai takaajia et tarvitse. Lisäksi hakijalla tulee olla voimassaoleva sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä, sekä nettipankkitunnukset.

Miten Ostosraha – kulutusluottoa haetaan?

Kulutusluottoa haetaan näppärästi ostosraha.fi -verkkosivujen kautta OPR -online palvelussa. Sisäänkirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksiasi tai mobiilivarmennetta. Lainapäätöksen saat alle viidessätoista minuutissa, heti kaikki tarvittavat tiedot täytettyäsi. Kulutusluottohakemuksia käsitellään päivittäin klo 8-22 välisenä aikana. Jos sinulla on jo Ostosrahan kulutuslaina, ja olet maksanut ainakin 6 lyhennystä ajallaan tai 30 prosenttia lainan pääomasta, sinulla on myös mahdollisuus hakea nykyiseen lainaasi korotusta.

Kuinka paljon Ostosraha – kulutusluotto tulisi minulle maksamaan?

Kulutusluoton korko on aina kiinteä 24,9 prosenttia, eli se pysyy samana koko laina-ajan. Esimerkiksi 3000 euron lainasummalle todellinen vuosikorko on 29,86 prosenttia, kun lainan takaisinmaksuaika on 60 kuukautta. Kuukausieriä tulisi siis olemaan kuusikymmentä, ja yksi erä tulisi olemaan 90,54 euroa. Takaisinmaksettava kokonaissumma tulisi täten olemaan 5432,05 euroa. Ostoraha -sivustolla on myös kätevä laskuri, jonka avulla voit laksea arvion haluamasi lainasumman kuluista.

Miten lainan Ostoraha -kulutusluoton takaisinmaksu hoituu?

Lainan takaisinmaksuaikataulu riippuu sopimuksesta, jonka olet lainaa hakiessasi tehnyt. Ensimmäinen lasku erääntyy noin kuukauden kuluttua luoton myöntämispäivästä. Lasku toimitetaan sinulle noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Laskun eräpäivä on joka kuukausi sama. Jos eräpäivä ei sovi sinulle, voit halutessasi muuttaa eräpäivää ottamalla yhteyttä Ostoraha -asiakaspalveluun. Saat laskut valintasi mukaan joko postitse, sähköpostiin tai NetPosti -palveluun. Voit maksaa lainaa takaisin erissä, mutta voit tottakai maksaa vaikka koko lainan pois kerralla, jos niin haluat. Tällöin koron osuus tulee olemaan alkuperäistä pienempi. Käytössäsi on myös 1-3 lyhennysvapaata kuukautta, jotka on mahdollista ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin. Erääntyneeseen laskuun ei maksuvapaata kuukautta voi enää saada.

Jos sinulla on rahavaikeuksia, etkä pystykään maksaa laskua sen eräpäivänä, voit tehdä eräpäivänsiirto ja -maksusopimuksen Ostoraha -nettisivun kautta, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Maksusopimuksen avulla eräpäivää voidaan siirtää myöhemmäksi ja laskun loppusumma voidaan jakaa useampaan osaan. Maksusopimuksia sinulla voi olla kerrallaan vain yksi.

Kiinnostuitko Ostosraha – kulutusluotosta?

Lisää tietoa ja tarkemmat ohjeet löydät ostosraha.fi -verkkosivuilta.