Pikalainat heinäkuu 2017

TÄMÄN KUUKAUDEN PARHAAT TARJOUKSET
Pikavippi
Lainapalvelu
Min laina
Max laina
Maksuaikaa
Ikäraja
Vuosikorko
Hae Lainaa
100 €
2800 €
2 - 12 kk
20 - 70 v
49.87%
Hae lainaa
100 €
2500 €
1 - 5 vuotta
20 v
46.69%
Hae lainaa
50 €
2000 €
7 - 90 päivää
21 - 65 v
49%
Hae lainaa
10 €
2010 €
3 - 61 päivää
20 v
alkaen 0%
Hae lainaa
100 €
700 €
1kk - 12kk
18 v
48.9%
Hae lainaa
Lainat
Lainapalvelu
Min laina
Max laina
Maksuaikaa
Ikäraja
Vuosikorko
Hae Lainaa
1000 €
50 000 €
1 v - 10 v
23 - 70 v
4.9 % - 19.9 %
Hae lainaa
100 €
50 000 €
1 v - 10 v
20 - 70 v
4.19% - 50.5%
Hae lainaa
10 €
2000 €
1 kk - 49 kk
21 - 70 v
134.02% - 167.90%
Hae lainaa
10 €
3000 €
3 kk - 56 kk
21 - 70 v
122.56% - 435.03%
Hae lainaa
100 €
2100 €
1 kk - 36 kk
20 - 70 v
102%
Hae lainaa
10 €
2100 €
1 kk - 101 kk
21 - 70 v
238.71%
Hae lainaa
Kulutusluotto
Lainapalvelu
Min laina
Max laina
Maksuaikaa
Ikäraja
Vuosikorko
Hae Lainaa
500 €
6000 €
1 - 5 vuotta
22 - 75 v
29.84%
Hae lainaa
600 €
5000 €
12kk - 60kk
18 v
max 49.9%
Hae lainaa
2000 €
5000 €
12kk - 36kk
22 - 75 v
67.13%
Hae lainaa
100 €
10 000 €
3kk - 36kk
20 - 75 v
4.9 - 50%
Hae lainaa
1 €
2000 €
3kk - 57kk
20 - 75 v
103.42 - 216.20%
Hae lainaa
Pikalainat

Pikalainat

lainat-pic

Valitse pikalainat verkossa!

Mattiko se kukkarosta kurkistaa? Ja vielä juuri nyt, kun sitä vähiten toivoisi… Rahantarve voi yllättää koska tahansa. Puhelinlasku oli paljon odotettua suurempi, auto sattui hajoamaan juuri ennen kauanodotettua mökkireissua tai puhelin tippui vesilätäkköön. Sitä ei ikinä tiedä mitä elämässä seuraavaksi tapahtuu, joten jotain ekstrarahaa olisi aina hyvä olla sukanvarteen kätkettynä. Säästäminen on kuitenkin joskus vaikeaa, joten aina säästöjä ei ole saatavilla, ja silloin pitää turvautua muihin tulonlähteisiin. Pikalainat ottaminen ei ole ollenkaan huono idea, jos rahaa tarvitaan äkillisesti muutamia kymppejä tai satasia. Pikalaina kun on nimensämukaisesti nopeasti saatavillaolevaa rahaa. Pikalainoja tarjoavia yhtiöitä on Suomessa pilvin pimein, joten juuri sopivimman lainan löytäminen voi olla hieman hankalaa. Me olemme keränneet tähän yleistä tietoa pikalainoista, sekä vinkkejä sellaisen hakemiseen. Kannattaa lukea tämä artikkeli huolella läpi, niin tiedät mitä etsiä ja mistä!

Mitkä ihmeen pikalainat?

Pikalaina, eli pikavippi tai pikaluotto tarkoittaa laina-ajaltaan lyhyttä ja aina vakuudetonta kulutusluottoa. Pikalainat voivat toimia kahdella eri periaatteella. Pikalaina voi olla joko tietyn suuruinen rahasumma, joka siirretään kokonaisuudessa suoraan tilille, tai se voi toimia vähän samaan tyyliin kuin luottokortti, eli rahaa voi siirtää tilille pienemmissä osissa aina silloin kun on tarve. Pikalainoja on alettu myöntää Suomessa vuonna 2005. Alunperin pikalaina on Yhdysvalloissa keksitty käsite, kun huomattiin, että ihmisillä on tarvetta pienelle lainalle seuraavaa palkkapäivää odotellessa. Pikalainojen alkuaikoina lainat tulikin maksaa takaisin jo seuraavana palkkapäivänä. Nykyään laina-ajat voivat onneksi olla paljon tätä pidempiä.

Minkä suuruisia lainat ovat ja minkälaisiksi ajoiksi niitä myönnetään?

Koska pikalainat myönnetään ilman vakuuksia, eivät ne ole yleensä ikinä suuruuksiltaan monia tuhansia euroja. Tyypillinen pikalaina Suomessa on jotakin 50 ja 1000 euron väliltä, mutta pienempiä tai suurempiakin pikalainoja on mahdollista löytää. Keskimääräisen pikalainan summa Suomessa on noin 300 euroa. Kuten summa, myös laina-aika vaihtelee paljon eri lainantarjoajalta toiselle. Tyypillinen laina-aika pikalainalle on jotain yhden viikon ja puolen vuoden väliltä, mutta myös joitakin pidempiä tai lyhyempiäkin laina-aikoja esiintyy. Se, kuinka paljon maksat korkoa, eli mikä tulee olemaan lainan lopullinen hinta, rippuu paljon muun muassa laina-ajasta. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän tulet maksamaan lainastasi korkoa. Kannattaa muistaa, että pikavipin voi aina maksaa kokonaisuudessaan takaisin jo etukäteen. Eli jos otat pikalainat kolmen kuukauden laina-ajalla, mutta saatkin raha-asiasi kuntoon puolentoista kuukauden päästä, kannattaa lainat tietysti maksaa takaisin heti kun se vain on mahdollista.

Miten pikalainoja haetaan?

Useimmat pikalainat haetaan lainanmyöntäjän nettisivujen kautta, tai puhelimitse tekstiviestin välityksellä. Se, miten lainaa tarkalleenottaen haetaan määräytyy sen mukaan, mistä päätät lainaa kahea. Lainantarjoajien sivuilta löydät aina yksityiskohtaiset, ja usein todella selkeät ohjeet lainan hakemiseksi. Monien luotonantajien verkkosivuilla on jopa erillinen sovellus, jonka kautta lainan hakeminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Sovelluksiin kirjaudutaan joko verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen.

Minkälaiset ihmiset voivat hakea pikalainoja ja mihin tarkoitukseen pikalainaa voi käyttää?

Pikalainan hakijan tulee olla aina täysi-ikäinen. Useat pikalainoja myöntävät yhtiöt vaativat korkeampaa, esimerkiksi 21:n vuoden ikää. Ikä saattaa vaikuttaa myös myönnettävän lainan suuruuteen. Yleisestiottaen lainanhakijan luottotietojen tulee olla aina kunnossa. Pikalainan hakijan tulee olla Suomen kansalainen, joka asuu Suomessa, ja jolla on myös vakituinen osoite Suomessa. Vakuuksia tai takaajia ei pikalainaa hakiessa tarvitse olla, joten sinun ei tarvitse olla rikas henkilö, jolla on paljon omaisuutta, saadaksesi pikalainat. Voimassaoleva suomalainen puhelinnumero ja toimiva sähköpostiosoite ovat myös edellytyksiä lainan saannille. Tunnistautumiseen tarvitset suomalaisen pankin nettipankkitunnukset, ja rahat maksetaan suomalaiselle pankkitilille. Pankkitilin tulee olla lainanhakijan henkilökohtainen tili, joten et voi hakea lainaa esimerkiksi luottotiedottoman kaverisi tilille. Kunhan ainakin nämä vaatimukset täyttyvät, pikalainaa voi hakea periaatteessa ihan kaikenlaiset ihmiset, ihan kaikenlaisiin tarkoituksiin. Lainantarjoajat kunnioittavat yksityisyyttäsi, eivätkä he kysele mitään siitä, mihin tarkoitukseen lainaamaasi rahaa tarvitset. Jonkun mielestä uuden kenkäparin hankkinen entisten viidenkymmenen parin jatkoksi on todella tärkeää, toinen taas pitää tärkeänä lähinnä ruuan ostamista viikoksi ennen palkkapäivää. Olipa tarkoituksesi ihan mikä tahansa, voit hakea sitä varten pikalainaa, sen enempiä asiaa selittelemättä. Asiasta tehtyjen tutkimusten mukaan yleisimpiä käyttökohteita pikalainoille Suomessa ovat ruokaostokset, kodinhoitokulut, lastenhoitokulut sekä juhliminen. Pikalainoja käytetään paljon myös edellisten lainojen maksuun. Pikalainaa otetaan joskus myös siksi, että sosiaaliavustuksia ei syystä tai toisesta haluta hakea. Tutkimuksen mukaan juhlimista varten pikalainoja hakevat pääasiassa nuoret.

Kuinka nopeasti lainat tulevat tililleni?

Kuinka nopeasti lainat tulevat tililleni?

Pikalaina on nimensä mukaisesti todella nopea tapa saada rahaa lainaan. Useimmissa tapauksissa lainat tulevat tileille melkein saman tien, mutta tämä riippuu taas kerran lainantarjoajasta, sekä myös sinun pankistasi. Joidenkin pankkien tileille rahojen siirtymisessä voi kestää hieman kauemmin, eli yleensä noin yksi tai kaksi pankkipäivää. Voit helposti tarkistaa lainantarjoajien sivuilta tai soittamalla heidän asiakaspalveluunsa, minkä pankkien tileille he pystyät toimittamaan rahat viipymättä. Useimmille Suomalaisille pankkitileille lainaamasi rahat toimitetaan siis heti, kun lainahakemuksesi on hyväksytty. Lainahakemuksen voit jättää vaikka keskellä yötä, mutta useimmiten hakemukset käsitellään arkipäivisin virka-aikoina. Suomen laissa määrätään, että vaikka pikalainahakemuksia saa hyväksyä myös öisin, ei lainarahoja saa nostaa tililtä ennen seuraavaa aamua. Eli se, miten nopeasti saat rahat tilillesi riippuu yleensä pitkälti siitä, mihin aikaan jätät lainahakemuksesi.

Käsitteet haltuun! Mikä ihmeen todellinen vuosikorko, ja mitä muita kuluja pikalainoihin sisältyy?

zeal-pikalainat-pic

Pikalainat 500 euroa

Todellinen vuosikorko mainitaan kaikkien pikalainojen yhteydessä, koska EU-direktiivikin niin jo vaatii. Tulet siis varmasti törmäämään tähän käsitteeseen, joten haluat varmasti tietää mitä se myös todella tarkoittaa. Todellinen vuosikorko tarkoittaa yksinkertaisesti juuri sitä, mitä sen nimikin jo antaa ymmärtää, eli kyseisen luoton vuotuista korkoprosenttia. Tähän hintaan sisältyvät luotoista perityt korot ja muut maksut. Todelliseen vuosikorkoon kannattaa aina kiinnittää huomiota pikalainoja vertaillessa, sillä todellinen vuosikorko voi vaihdella erittäin paljon eri lainojen välillä. Pikalainojen kaltaisissa pienissä luotoissa esimerkiksi erilaiset palvelumaksut voivat nostaa luoton kustannuksen, eli todellisen vuotuisen korkoprosentin paljonkin korkeammaksi, kuin mitä pelkästään luoton nimellistä korkoprosenttia tarkkaileva voisi ymmärtää. Siksi sinun tulee kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon melkeimpä jopa enemmän, kuin luoton nimelliskorkoon. Koron lisäksi joudut maksamaan myös muita ottamaasi pikaluottoon liittyviä maksuja. Tällaisia maksuja ovat tavallisesti esimerkiksi tilinhoitomaksu ja järjestelypalkkio. Myös mm. maksumuistutuksesta, laskun uudelleenlähettämisestä ja eräpäivän siirtämisestä peritään maksuja. Näihinkin maksuihin kannattaa siis kiinnittää erityistä huomiota lainoja vertaillessa, sen sijaan, että keskittyisi pelkästään nimelliskoron tarkkailuun. Yksityiskohtaisen hinnaston löydät yleensä lainantarjoajan internetsivuilta, ja jos et jotakin kohtaa ymmärrä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. On tärkeää, että ymmärrät, mistä kaikesta joudut maksamaan!

Miten minun tulee toimia, jos en pystykään maksamaan pikalainaani takaisin sovitussa ajassa?

Kun otat pikalainan, lähde aina siitä ajatuksesta, että sinulla on kyky maksaa se takaisin sovittuun päivään mennessä. Pikalaina voi tulla todella kalliiksi, jos et maksa sitä ajallaan takaisin. Lainoja myöntävät yhtiöt ovat usein kuitenkin melko joustavia, joten jos et pystykään jostain syystä maksamaan ottamaasi pikalainaa takaisin määräaikaan mennessa, ota yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun. Yleensä aina eräpäivän siirtäminen maksua vastaan on mahdollista, ja sinulle voidaan usein tehdä myös oma henkilökohtainen maksusuunnitelma, joka auttaa pikalainat takaisinmaksussa. On hyvin tärkeää, että neuvottelet asiasta lainantarjoajan kanssa, sillä jos et maksa lainaa takaisin ajallaan, voit joutua pahoihin vaikeuksiin. Jos et eräpäivän siirtämisenkään jälkeen pysty maksamaan laskua, sinulle läheteään maksumuistutus. Jos et maksa laskua maksumuistutuksessa määrättyyn päivämäärään mennessä, lähetetään sinulle yleensä maksuvaatimus. Maksuvaatimus tulee yleensä lainantarjoajan sijaan suoraan perintäyhtiöltä, joten tästä lähtien vastaat laskun maksamisesta heille. Maksuvaatimus tarkoittaa sitä, että perintä on jo alkanut. Jos et tässäkään vaiheessa maksa laskuasi sinua vastaan aletaan käydä oikeustoimia. Maksuvaatimuksen vastaanottaessasi luottotietoihisi ei vielä tule merkintää, mutta jos et maksa laskua, sellainen tulee aivan varmasti. Jos siis mielit saada lainoja vielä jatkossakin, pidä huolta, ettet saa yhtäkään häiriömerkintää luottotietoihisi!

Onko useampien pikalainojen ottaminen samanaikaisesti mahdollista?

Onko useampien pikalainojen ottaminen samanaikaisesti mahdollista?

Yleisestiottaen, yhdeltä lainantarjoajalta voit saada vain yhden pikalainan kerrallaan, eli sinun täytyy maksaa edelliset lainat kokonaisuudessaan takaisin, ennen kuin sinulle voidaan myöntää uusi sellainen. Jos sinulle on myönnetty summaltaan pienempi laina, kuin kyseisen lainantarjoajan suurimmat mahdolliset lainat, voit hakea lainasumman korotusta. Tietysti voit hakea toista pikalainaa joltakin toiselta lainantarjoajalta. Kovin monen päällekkäisen pikalainan ottaminen ei kuitenkaan liene kovin hyvä idea, sillä saatat näin joutua vielä pahempiin maksuvaikeuksiin.

Kuinka turvallista pikalainojen ottaminen on?

Pikalainoja koskevia lainsäädäntöjä tiukennetaan ja säädetään usein, joten voisi sanoa, että nykyään pikalainan ottaminen on hyvin turvallista. Pienlainoille on säädetty korkokatto, joten sinulta ei voida kiskoa täysin järjettömiä korkoja huomaamattasi. Nykyään luotonantajien tulee myös olla rekisteröityneitä luotonantajarekisteriin, jonka avulla tarkistetaan, että yhtiö toimii laillisesti ja noudattaa kaikkia säädöksiä. Luoton tarjoaminen ilman rekisteröitymistä on rikos. Nykyään luotonantajien täytyy esimerkiksi tehdä selvitys luotonhakijan taloudellisesta asemasta, sekä luotonhakijan on tunnistauduttava huolellisesti, esimerkiksi juuri nettipankkitunnusten avulla. Lainantarjoajien nettisivuilla käytetään parasta mahdollista tekniikkaa henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi, joten verkkopankkitunnuksen syöttämiseen ei liity mitään erityisiä riskejä.

Mistä pikalainoja voi hakea?

Mistä pikalainoja voi hakea?

Suomessa pikalainoja tarjoavia yhtiöitä on kymmenittäin, joten valinnanvaraa kyllä riittää. Runsas tarjonta tekee tietysti vertailusta hieman hitaampaa, mutta kun kilpailu on kovaa, löydät varmasti edullisimmat hinnat. Jotkut luotonantajista ovat tutumpia kuin toiset. Tässä lista joistakin Suomessa toimisvista luotonantajista: Vivus.fi, Suomilimiitti, Limiitti.fi, TrustBuddy, Ferratum, Credit24, Lainasto, Halino, Laina.fi, Luottoraha, Everyday, Ekstraluotto, Euro24, Pikavippi.fi, Risicum ja monet muut. Netistä löytyy myös monia siustoja, jotka vertailevat eri pikalainoja ja niitä myöntäviä yhtiöitä keskenään. Tällaisen palvelun käyttö voi auttaa paljonkin oikeanlaisen pikalainat löytämisessä. Muista kuitenkin tarkistaa lainan hinta ja ehdot vielä huolellisesti lainantarjoajan internetsivuilta, sillä voi olla, että lainoja vertailevalla sivulla tiedot eivät ole täysin ajan tasalla.

Onnea matkaan!

Nyt tiedät melkein kaiken, mitä sinun tarvitsee pikalainoista tietää. Huomasit varmasti, että lainoja hakevat monenlaiset ihmiset monenlaisiin tarkotuksiin, ja että niitä on olemassa juuri niin monenlaisia, kuin on lainanhakijoitakin. Sinunkin syysi hakea lainaa on siis juuri sopiva syy pikalainan ottamiseen. Kun pidät mielessä tässä artikkelissa kerrotut asiat, ja ennenkaikkea muistat vertailla erilaisia pikalainoja ja lukea lainan ehdot hyvin ennen lainapäätöksen tekemistä, löydät varmasti juuri sinulle sopivan lainan!

Yhteenveto
Pikalainat: paras lainat heinäkuu 2017
Artikkelin nimi
Pikalainat: paras lainat heinäkuu 2017
Kuvaus
Meiltä löytyy tämän hetken markkinoiden halvimmat pikalainat kätevästi listattuna. Olemme huomioineet kriteereissä lainojen todellisen - Zeal.fi
Kirjailija