• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Rahalaitos laina 2018

Rahalaitos tekee työn puolestasi!

Kun rahantarve yllättää, saattaa lainanoton harkitseminen tulla sinulle ajankohtaiseksi. Internet on pullollaan erilaisia lainantarjoajia, ja juuri sinulle sopivimman lainan etsiminen saattaa olla aikaavievää ja työlästä. Tässä tapauksessa kannattaakin mennä sieltä missä aita on matalin ja kääntyä arkeasi helpottavien palveluiden puoleen. Tällaisesta palvelusta Rahalaitos on loistava esimerkki.

Mikä on Rahalaitos?

Rahalaitos.fi on lainanvälityspalvelu. Se ei siis itse tarjoa sinulle lainaa, vaan neuvottelee lainan puolestasi useilta eri yhtiöiltä. Rahalaitoksen kautta voit hakea luottoa 500 ja 30 000 euron väliltä. Palvelulla on kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Pääset helpolla tehdessäsi lainapäätöstä, sillä voit yhdellä hakemuksella hakea useaa lainaa useilta eri lainantarjoajilta. Myös lainansaantimahdollisuutesi paranevat, kun luottoa haetaan usealta eri tahoilta. Rahalaitoksen palvelun avulla eri lainojen vertaileminen on sinulle helppoa, ja Rahalaitos pyrkii myös etsimään sinulle mahdollisimman kilpailukykyisen koron. Rahalaitoksen kautta saat lainan yleensä varmemmin, nopeammin ja edullisemmin kuin hakiessasi lainaa itse yhdestä paikasta.

Rahalaitos -palvelulle on myönnetty kokein AAA -luottoluokitus, joten lainan hakeminen palvelun kautta on erittäin turvallista. Rahalaitos toimii ainoastaan luotettujen ja tunnettujen rahalaitosten kanssa, yhteistyökumppaneinaan muun muassa Nordax Bank, Avida Finans, Euroloan, Bigbank, Collector, Cash Buddy, Lainaamo, Halino ja Svea Ekonomi. Palvelulla on oikeus käyttää avainlipputunnusta. Avainlipulla merkittyihin tuotteisiin ja palveluihin voi luottaa, ne on suunniteltu suomalaisia varten.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitoksen kautta?

Hakeaksesi lainaa Rahalaitoksen kautta, tulee sinun olla vähintään 20 -vuotias Suomen kansalainen. Vuositulojesi tulee olla yli 10 000 euroa, mutta vakuuksia tai lainantakaajia et tarvitse. Maksuhäiriötietoja sinulla ei saa olla. Lisäksi tarvitset voimassaolevan puhelinliittymän, sekä verkkopankkitunnukset.

Lainaa voit hakea myös yhdessä toisen henkilön, kuten aviopuolison tai muun perheenjäsenen kanssa. Lainan hakeminen yhdessä on kannattavaa, sillä se parantaa yleensä mahdollisuuksiasi lainansaantiin sekä madaltaa lainan korkoa ja hoitokuluja.

Miten lainaa haetaan käytännössä Rahalaitoksen kautta?

Kirjautumalla Oma Rahalaitos -palveluun Rahalaitos.fi -sivustolla voit jättää lainahakemuksen. Helppokäyttöisessä palvelussa voit vertailla tarjouksia reaaliajassa ja päättää haluatko hyväksyä tarjouksen vai et. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit kaikessa rauhassa vertailla eri lainatarjouksia. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, lainatarjoukset toimitetaan sinulle usein jo saman päivän aikana. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, useimmissa tapauksissa rahat maksetaan tilillesi jo samana päivänä, mutta maksuaika riippuu valitsemasi lainanmyöntäjän käytännöistä.

Kuinka paljon minulle tulisi kustannuksia Rahalaitoksen kautta haetusta lainasta?

Rahalaitos ei veloita sinulta mitään kuluja, eli palvelun käyttäminen on täysin ilmaista. Jokaisella lainalla on erikokoiset kulut riippuen lainan tarjoasta sekä esimerkiksi lainan määrästä, tyypistä ja takaisinmaksuajasta. Rahalaitos.fi -sivustolla on laskuri, jonka avulla voit saada osviittaa harkitsemasi lainan kuluista, mutta todelliset luvut näet sitten, kun sinulle tehdään lainatarjous.