• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Trustbuddy lainaa 2018

TrustBuddy – maailman suurin vertaispienlainojen välittäjä

Vertaislainauspalvelu ei välttämättä sanana kerro lukijalle juuri mitään. Palvelu on kuitenkin aika mainio. Olitpa sitten kipeästi muutaman ekstrasatasen tarpeessa, tai polttelipa taskuissasi vähän liikaakin rahaa, jolle pitäisi löytää järkevä sijoituskohde, saattavat internetin vertaislainauspalvelut olla sinulle juuri sopiva vaihtoehto. Tällaisista palveluista TrustBuddy on kaikkein suosituin.

Mikä on TurstBuddy?

TrustBuddy on vertaislainauspalvelu, joka myöntää 100-600 euron suuruisia pikavippejä. Vertaislainauspalvelu tarkoittaa sitä, että lainarahat ovat peräisin palveluun sijoittaneilta ihmisiltä. TrustBuddy hoitaa itse kaiken luottohankinnan sen sijaan, että sijoittajat valitisivat lainan saajat, joten lainapäätöksen saa TrustBuddylta useimmiten nopeammin kuin monilta muilta vertaislainapalveluilta. TrustBuddy on tällä hetkellä maailman suurin lyhytaikaisten vertaispienlainojen välittäjä, ja se toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa.

Kuka voi hakea lainaa TrustBuddylta?

Lainaa voi hakea yli 20 – vuotias Suomen kansalainen. Lainan saamiseksi sinulla tulee olla rekisteröity matkapuhelinsopimus, sekä verkkopankkitunnukset. Kun haet lainaa, sinun luottotietosi tarkistetaan, sekä maksukykysi arvioidaan.

Miten lainaa haetaan?

TrustBuddy –lainaa haetaan trustbuddy.fi – verkkosivun kätevän lainasovelluksen avulla. Sovellukseen kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, ja sovelluksen käyttäminen on helppoa niin tietokoneella kuin älypuhelimellakin. Lainahakemuksen käsittelyyn menee yleensä noin 15 minuuttia. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, tulevat rahat tilillesi samana päivänä ennen kello 17.30, jos käytössäsi on Nordea –pankki. Muiden pankkien asikkaiden tileille rahat tulevat kolmen pankkipäivän kuluessa. Trustbuddy.fi –sivuston lainasovellus on aina auki, mutta lainapäätökset tehdään arkipäivisin.

Kuinka paljon TrustBuddyn lainan ottaminen maksaa?

Jos maksat lainan takaisin 14 päivän sisällä, on laina veloitukseton. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin 14 päivän määräaikana, voit aina uusia lainan 30 päiväksi kiinteällä hinnalla. Lainan pidentäminen maksaa lainan suuruudesta riippuen 19 – 56 euroa.

Miten laina maksetaan pois?

Laina tulee maksaa pois kokonaan yhdellä kertaa, eli lainan lyhentäminen osissa ei ole mahdollista. TrustBuddy toimittaa kaiken tarvittavan maksuinformaation asikkailleen. Asiakaspalvelu muistuttaa asiakkaita tekstiviestitse maksun eräpäivän lähestyessä, ja jopa soittaa asiakkailleen ennen eräpäivää. Näin pidetään huolta siitä, etteivät laskut jää epähuomiossa maksamatta.

Mitä tapahtuu, jos lainaa ei pystykään maksamaan ajallaan pois?

Laina tulisi maksaa aina ajallaan takaisin ja sen maksamattajättämisellä voi olla vakavia seurauksia. Jos kuitenkin näyttää siltä, ettet saa lainaasi maksettua, soita viipymättä TrustBuddyn asiakaspalveluun ja ilmoita asiasta. Jos lainaa ei makseta takaisin, siirtyy laina aina perintätoimiston perittäväksi. Kun laina on siirtynyt perittäväksi, on yleensä mahdollista tehdä henkilökohtainen laskusuunnitelma. Laskusuunnitelman noudattamattajättäminen voi johtaa oikeustoimenpiteisiin ja maksuhäiriömerkintään.

Miksi kannattaa ryhtyä lainanantajaksi?

Näinä Matalan koron aikoina sinulla on TrustBuddyn lainanantajana mahdollisuus parempaan tuottoon kuin saisit pankista. TrustBuddyn vertaislaina-alustan avulla sinulla on mahdollisuus lainata neljään eri maahan. TrustBuddyn jäsenyys, talletukset ja nostot ovat lainanantajalle ilmaisia. Koska TrustBuddy hoitaa lainasalkun hallinnoinnin, se säästää sinun aikaasi.

Kiinnostuitko TrustBuddyn palveluista?

Lisätietoa TrustBuddy – lainasta löytyy trustbuddy.fi – sivustolta.