• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Viikinkilaina 2018

Viikinkilaina – Suomalainen luotonantaja

Melkein jokainen meistä on joskus siinä tilanteessa, että muutamalle ekstrasataselle voisi olla käyttöä. Lainan hakeminen ei välttämättä kuitenkaan tule aina ensimmäisenä mieleen, sillä monet mieltävät lainan hakemisen monimutkaiseksi ja jopa pelottavaksi asiaksi. Meillä voi olla myös vääriä mielikuvia, kuten ettemme voisi saada lainaa, jos meillä ei ole takaajaa tai tarvittavaa varallisuutta.

Netistä löytyy kuitenkin useita lainapalveluita, joista lainan hakeminen on helppoa, eivätkä lainaehdot aina ole niin tiukkoja kuin esimerkiksi pankista lainaa hakiessa. Internetin ongelma on kuitenkin aina se, että kaikkeen tulee suhtautua hieman varauksella. Mistä tiedän, että voin luottaa tähän palveluun? Miten tätä palvelua käytetään? Voinko ongelmatilanteissa keskustella oikean ihmisen kanssa, vai tuleeko minun hoitaa kaikki nettisivujen kautta? Jos pohdit vastaavanlaisia asioita, mutta lainan hakeminen kiinnostaisi, on ehkä hyvä vaihtoehto kääntyä suomalaisen yrityksen puoleen. Esimerkiksi kotimainen, turvallinen ja tuttavallinen Viikinkilaina voisi olla palvelu, johon sinun kannattaisi tutustua.

Mikä on Viikinkilaina?

Viikinkilaina on internetissä toimiva rekisteröity luotonantaja, joka tarjoaa käyttöösi jatkuvan 2000 euron joustoluoton. Kolme vuotta pystyssä ollut yritys on turvallinen ja suomalainen, ja sille on myönnetty avainlipputunnus. Luottosopimuksen tekeminen on ilmaista, ja maksat ainoastaan luoton käytöstä.

Kuka voi hakea Viikinkilainaa?

Hakeaksesi Viikinkilainaa sinun tulee olla vähintään 21 –vuotias Suomen kansalainen. Luottotietojesi tulee olla kunnossa, sillä ne tarkistetaan rekisteröitymisesi yhteydessä.

Miten Viikinkilainaa haetaan ja nostetaan?

Lainahakemus tulee tehdä viikinkilaina.fi – verkkosivujen kautta. Lainaa nostetaan tekstiviestitse. Tekstiviestillä voi tehdä 100 – 2000 euron nostoja, riippuen siitä paljonko käyttämätöntä lainaa on jäljellä.Ensimmäisen noston tulee kuitenkin olla vähintään 200 euroa. Voit nostaa rahaa paljon kerralla tai vähän pienemmissä erissä, niin usein kuin haluat. Mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankin, Danske Bankin tai POP –pankin pankkitili, siirtyvät rahat tilillesi samana päivänä. Viikinkilainan luotto on jatkuva luotto.

Kuinka paljon Viikinkilainan ottaminen tulisi maksamaan?

Verkkohakemuksen tekeminen on ilmaista ja maksat ainoastaan luoton käytöstä. Jokaisesta nostosta peritään 25 prosentin provisio. Lasku tulee maksaa kerran kuussa. Halutessasi voit vaksaa vain laskun minimilyhennöksen. Viikinkilaina.fi –sivustolla on kätevä laskuri, jolla voit laskea paljonko haluamallesi lainasummalle tulee lopulta hintaa, ja näet myös mikä tulee olemaan seuraavan laskun eräpäivä. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 126,18 prosenttia. Luoton nimelliskorko on 90 prosenttia.

Mitkä ovat luottosopimuksen irtisanomisehdot?

Sinä voit irtisanoa luottosopimuksesi päättymään heti. Viikinkilaina voi irtisanoa luottosopimuksen päättymään yhden kuukauden kuluttua irtisanomisesta. Sopimuksen päätyttyä luotto on maksettava takaisin korkoineen ja kuluineen irtisanomishetkellä voimassaolevia luottoehtoja noudattaen.

Kiinnostuitko Viikinkilainasta?

Lisätietoa lainan hakemisesta ja sen ehdoista löytyy osoitteesta viikinkilaina.fi. Viikinkilainan asiakaspalvelu palvelee maanantaista lauantaihin klo 8 – 22 ja sunnuntaisin klo 12 – 18. Viikinkilaina löytyy myös Facebookista.