• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Vivus pikavippi heti 2018

Mikä on Vivus?

Vivus on yksi Suomen tunnetuimmista pikavippejä tarjoavista brändeistä, ja Vivuksen tunnussävelmä onkin varmasti monelle tuttu. Vivus on 4Finance Oy:n tarjoama lainapalvelu, joka myöntää erilaisia lainoja asiakkailleen tilanteesta riippuen. 4Finance Oy on osa 4Finance konsernia, joka toimii useissa eri maissa, kuten Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä, Virossa ja Iso-Britanniassa.

Minkälaisia lainoja Vivukselta on mahdollista saada?

Uusille asiakkaille Vivus myöntää korkeintaan 400 euron lainan. Jo olemassaolevilla asiakkailla on käytettävänään 2010 euron luottoraja.

Vanhoille asiakkailleen Vivus myöntää aina 2010 euron lainan. Kyseinen laina 30 vuorokauden maksuajalla kustantaa silloin 2311 euroa. Maksuaikaa on mahdollista pidentää maksamalla asiakkaan henkilökohtaisen sopimuksen mukaan määräytyvän komission.

Kuka voi hakea Vivus – lainaa?

Hakeaksesi lainaa Vivukselta sinun tulee olla vähintään 20 –vuotias, sinun tulee asua vakituisesti Suomessa, ja luottotietojesi tulee olla kunnossa. Hakeaksesi pikalainaa sinulla täytyy olla suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen. Vakuuksia tai takaajia et lainan saamiseksi tarvitse. Lainaa voit hakea mihin vain tarkoitukseen, eli sinun ei tarvitse ilmoittaa lainan haun syitä.

Miten Vivus – lainaa haetaan?

Lainaa haetaan Vivus – nettisivuilla. Kahtena ensimmäisenä kertana voit hakea lainaa vain nettivujen kautta, mutta sen jälkeen lainaa on mahdollista nostaa myös matkapuhelimella. Lainan hakeminen Vivus –sivuston kautta on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee tunnistautua lainapalveluun nettipankkitunnuksillasi, jolloin Vivus tarkistaa myös luottotietosi. Voit hakea vain yhtä luottoa kerrallaan, eli edellisen luottosi tulee olla maksettu pois, ennen kuin voit saada seuraavan. Voit kuitenkin aina hakea lisälainaa aina lainakattoosi saakka. Lisälainan eräpäivä säilyy kuitenkin samana, kuin alkuperäisen lainasi eräpäivä. POP –pankin ja Ålandsbankenin tileille lainan siirtymisessä kestää 1-2 arkipäivää, mutta muille tileille rahat siirtyvät hyväksymistä seuraavien 15 minuutin kuluessa. Hakemuksen voit tehdä Vivus -sivustolla mihin aikaan tahansa, mutta maksupäätökset tehdään 7-23 välisenä aikana.

Miten maksan Vivus – lainan laskun?

Lasku lähetetään aina sähköpostiisi. Laskun tiedot löytyvät myös vivus – sivuston profiilistasi.

Mitä jos en pystykään maksamaan laskua?

Jos et pysty maksamaan laskua sen eräpäivään mennessä, voit siirtää laskun eräpäivää maksamalla eräpäivänsiirtomaksun. Eräpäivänsiirtomaksu tulee kuitenkin maksaa laskun eräpäivään mennessä. Maksutiedot eräpäivän siirtomaksua varten löydät Vivus –sivuston asiakasprofiilistasi. Eräpäivää voit siirtää halutessasi 14 tai 30 päivää eteenpäin.

Vivus – lainaa ei voi lyhentää useemmissa erissä, vaan se tulee maksaa takaisin aina yhdellä kertaa. Jos olet rahavaikeuksissa, etkä pysty maksamaan lainaa takaisin, ota heti yhteyttä Vivuksen asiakaspalveluun. Yhdessä asiakaspalvelun kanssa sinulle voidaan sopia henkilökohtainen maksusuunnitelma, joka sovitetaan maksukykysi mukaiseksi. Jos et saa lainaasi maksettua, ja lainasi siirtyy perintään, on hyvin tärkeää, että hoidat saatavan mahdollisimman nopeasti. Lainan maksamattajättämisestä voi koitua sinulle suuria lisäkuluja ja se voi johtaa esimerkiksi luottotietojen menetykseen.

Kiinnostuitko Vivuksesta?

Lisätietoja Vivus – lainasta löydät osoitteesta vivus.fi.