• Määrä enintään 100 000 €
  • Hyvitysaika enintään 3 vuotta
  • Korko 0% kuukaudessa

Yleislaina 2018

Kertaluotto helposti Yleislainalta!

Jokaiselle voi tulla elämässä eteen tilanne, jossa menot ovat tuloja suuremmat. Tällaisessa tilanteessa lainan hakeminen saattaa tulla ajankohtaiseksi, mutta moni ajattelee, että lainaa on mahdotonta saada ilman takaajia tai riittäviä vakuuksia, tai että lainan hakeminen on työlästä ja aikaavievää. Nykyään internet on kuitenkin pullollaan erilaisia lainapalveluita, joista lainaa voi hakea muutamalla klikkauksella. Suurimmat lainoja tarjoavat palvelut saattavatkin olla suurelle osalle meistä tuttuja esimerkiksi radio- ja tv-mainosten kautta, mutta kannattaa tutustua useampiin palveluihin ennen lainapäätöksen tekemistä. Yleislaina voisi olla juuri sinulle sopiva lainapalvelu.

Mikä on Yleislaina?

Yleislaina.fi on internetissä toimiva palvelu, joka tarjoaa kertaluottoja yksityishenkilöille. Suurin Yleislainan tarjoama luottosumma on 5000 euroa, jonka maksuajaksi voit valita jotain puolen vuoden ja vuoden väliltä. Etelä-Suomen aluehallinta on myöntänyt Yleislaina.fi -palvelulle luvan myöntää kuluttajaluottoja, ja todennut sen johdon olevan luotettava ja ammattitaitoinen. Yleislainan tekemän tutkimuksen mukaan 88 prosenttia palvelun entisistä asiakkaista valitsisi palvelun uudelleenkin.

Kuka voi hakea luottoa Yleislainalta?

Hakeaksesi luottoa Yleislainalta sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintää. Sinun tulee olla töissä tai saada eläkettä. Työsuhteesi ei myöskään saa olla koeajalla. Tulomenoarvion tulee olla realistinen, eikä sinulla saa olla liikaa velkaa ennestään.

Miten Yleislainan luottoa haetaan?

Luottohakemuksen jättäminen on helppoa, sillä voit tehdä sen nopeasti yleislaina.fi -sivujen kautta. Sinun tulee kirjautua palveluun nettipalkkitunnuksillasi, ja täyttää sen jälkeen hakemus. Onnistuneen tunnistautumisen ja hakemuksen lähettämisen jälkeen Yleislaina lähettää sinulle kirjallisen lainasopimuksen sähköpostitse. Tutustu lainaehtoihin kaikessa rauhassa ennen sopimuksen hyväksymistä. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen internetpankkitunnustesi avulla maksaa Yleislaina luoton suoraan pankkitilillesi, ja rahat ovat käytössäsi viimeistään seuraavana pankkipäivänä, useimmiten kuitenkin jo saman päivän aikana.

Kuinka paljon Yleislainan luotosta kertyisi minulle kuluja?

Hakemuksen jättäminen on ilmaista, eikä siihen sisälly mitään piilokuluja. Yleislainan tarjoama kulutusluotto on 2000-5000 euron suuruinen summa, joka maksetaan takaisin 6-24 kuukauden tasalyhennyksin. Voit tietysti maksaa lainasi takas ennenaikaisestikin, ja se ei tuo sinulle mitään lisäkuluja. Jos lainan takaisinmaksu tuottaa sinulle ongelmia, voit pidentää laina-aikaa maksamalla pidennetyn ajan määrästä riippuen 20, 30 tai 50 euroa.

Maksumuistutus sähköpostitse tai tekstiviestillä on ilmainen, mutta postitse lähetetty maksumuistutus kustantaa sinulle 5 euroa. Kirjallinen ilmoitus erääntyneestä saatavasta maksaa tilanteesta riippuen 21 tai 24 euroa, ja lainan kirjallinen irtisanomisilmoitus 24 euroa. Kerran vuodessa toimitettava korko- ja saldotodistus on ilmainen, mutta halutessasi ylimääräisen todistuksen tulee sinun maksaa 5 euroa. Kannattaa muistaa myös ilmoittaa muuttuneet yhteystiedot, sillä Yleislaina veloittaa 9 euroa, jos se joutuu hankkimaan yhteystietojasi muuta kautta.

Tyypillisen 3500 euron 24 kuukauden luoton todellinen vuosikorko on 56,05 prosenttia ja kokonaiskustannus 5265,02 euroa. Yleislainan kulutusluoton nimelliskorko on 24,9 prosenttia, järjestelypalkkio 399 euroa, sekä tilinhoitomaksu 19 euroa kuukaudessa. Tarkemmat tiedot lainan kuluista näet lainasopimuksestasi.