Zeal.fi


Me olemme työskennelleet lainanvälitysalalla vuodesta 2011 lähtien ja olemme kokeilleet monia erilaisia tapoja yhdistää keskenään kuluttajat sekä heidän henkilökohtaisia olosuhteitaan parhaiten vastaavat lainanantajat. Osa ideoistamme on ollut erittäin menestyneitä, ja niillä on ollut satojatuhansia käyttäjiä vuosittain; osa ideoista taas oli vähemmän suosittuja. Me olemme ottaneet parhaat palat kaikista ajatuksista, joiden kanssa olemme työskennelleet vuoden 2011 jälkeen, ja yhdistäneet ne uuteen luomukseemme Zeal, joka on ilmainen ja helppokäyttöinen vertailusivusto. Zeal on tietokanta kaikista Suomessa toimivista aktiivisista luotonantajista.

Käytä tätä informaatiota oman harkintakykysi mukaan. Me teemme ehdottomasti parhaamme varmistaaksemme, että tämän sivuston tiedot ovat huippuluokkaa ja paikkaansa pitäviä, mutta emme voi ottaa vastuuta, jos ne eivät ole aivan 100 %:sen täsmällisiä. Luotonantajapankistamme huolehtii asialleen omistautunut tutkijaryhmämme, joka koluaa läpi Suomen etsiäkseen viimeisimpiä tarjouksia markkinoilta. Tämä prosessi kestää kuitenkin noin kuukauden, joten on mahdollista, että tarjoamamme informaatio ei ole aina aivan niin ajantasaista kuin toivoisimme sen olevan. Jos huomaat jotain, joka mielestäsi on päivittämisen tarpeessa, ole ystävällinen ja lähetä tutkijaryhmällemme siitä viestiä: [email protected]

Arviot

Yksi niistä asioista, joista me täällä Zeal:ssä olemme kaikkein ylpeimpiä, ovat käyttäjiemme jättämät sadat tosielämän kuluttaja-arviot lainaustuotteista, joista olemme kirjoittaneet sivustolla. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus, jota et löydä muilta vertailusivustoilta. Sen pyrkimyksenä on tarjota sinulle todenmukainen kuvaus siitä, millaista on olla valitsemasi luotonantajan asiakas. Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että kuka tahansa voi arvioida minkä tahansa tuotteen. Sen vuoksi on tärkeää muistaa, että täällä lukemiasi mielipiteitä ei voi pitää taloudellisena neuvontana. Suosittelemmekin, että hankit puolueetonta talousneuvontaa pätevältä asiantuntijalta, jos et ole aivan varma, onko tietty tuote oikea sinulle. Jos päätät ottaa lainan, me olisimme hyvin iloisia, jos voisit tulla takaisin ja kertoa meille omasta kokemuksestasi. Näin voit auttaa tulevia käyttäjiä tekemään oikean päätöksen, kun he pohtivat lainan ottamista.

Miten te saatte rahaa?

Zeal ei veloita palkkioita tai jäsenmaksuja. Me emme hyväksy maksuja luotonantajilta arvostelujen sisällön muuttamiseksi tai mahtavien juttujen kirjoittamiseksi heistä – ja (vaikka laillisista syistä emme saakaan sanoa niin) me uskomme, että Zeal on todellakin puolueeton ja itsenäinen. Palvelun tarjoaminen teille maksaa meille kuitenkin rahaa. Meillä on joitain melkoisen vänkiä palvelimia, joissa välkkyy siniset valot ja jotka varmistavat verkon sisällön nopean toimituksen teille, milloin vain sitä tarvitsette. Meidän täytyy myös pitää tutkimusryhmämme skarppeina kunnon annoksilla teetä ja keksejä, tai muuten heistä tulee hivenen äkäisiä. Sen takia me käytämme mainoslinkkejä aina kun vain mahdollista. Mainoslinkit näyttävät täsmälleen samanlaisilta kuin normaalit linkit, mutta kun joku klikkaa niitä, sivusto voi ansaita vähän rahaa. Joskus me saamme maksun pelkästä klikkauksesta, joskus siitä, kun luotonantajan sivustolla tehdään lainahakemus ja joskus, kun laina maksetaan asiakkaalle.
Takaamme, että emme IKINÄ anna saamiemme maksujen vaikuttaa sivustollamme olevan informaation riippumattomuuteen.